Da ne citas, najjeftinija je turska. Imas da kupis turske xbox gold kodove od godinu dana na cd keys. Kupis koliko god godina zelis i jedan kod za mesec dana gamepass ultimate-a koji poslednji aktiviras. Onda se sve konvertuje u gamepass ultimate.
Dakle, treba ti:
1. Kod za xbox gold turska - godinu dana
2. Kod za xbox gamepass ultimate turska 1 mesec
I to je to.
Maksimalna konverzija je 36 meseci
Ukljucis vpn turska i konektujes se na nalog, ubacis redom kodove i to je to.
Tražio sam da pročitam zato što mi je novo sve pa bi mi poželjno bilo ako ima fino objašnjeno korak po korak.
Da li to znači da bi mi turski nalog morao biti primarni?
Sad sam gledao na cdkeys, nemaju turske gold kodove. Je li to često problem? Dostupnost mi je isto bitna. Zato sam i pitao koji nalog je najbolje da bude primarni.
Jesam naravno. Pitam samo koji je najbolji nalog da bude primarni? Koji ljudi ovdje najviše koriste? Taj prvi post u ovoj temi je uglavnom kako se kupuje sa arg store-a igre i gifta svom primarnom nalogu. Game pass je samo onako uzgred pomenut.
Nema primarni nalog. Samo primarni store. Obicno je to argentina ili turska. Mozes imati 10 naloga sa razlicitim regijama ali samo jedan region moze biti na konzoli. Nestasica je iz razloga sto vecina koristi ovo sto sam napisao.
Danas sam probao ono iz prvog posta samo umjesto Argentine stavio sam Tursku. Našao sam neku adresu i stavio svoju karticu i uspio da kupim kso gift Metal gear solid V ali uopšte nisam dobio notifikaciju da mi je stigao kod na prvom nalogu. Znam da je neko pominjao ovdje da mogu da vidim kod na nalogu na kojem sam kupio u order history ali ja ne mogu. Ima igra u order history ali nemam opciju da vidim kod.
Samo da vam kažem da je Turska trenutno dosta jeftinija od Argentine
Npr. Uzeo sam prošle nedelje RE3 za 590 dok je na Argentini bio 1200
A sad vidim Batman arkham collection isto Turska 590 Argentina 1200
Proverite cene po regijama
kad planirate nešto da kupite svaki dinar je bitan
Kakva je situacija sa kupovinom DLC-eva preko Argentine? Nisam do sada kupovao iste, al bih uzeo Evil Within Season Pass.
Zanima me jel će biti problema sa aktivacijom istog na USA nalogu, budući da je igram preko Game Passa. Oće li praviti problem jer je DLC kupljen na drugom regionu?