Pozdrav narode. Ja od ore neki dan po prvi put postah Xbox clan nadjoh ovaj guide ursdih sve do dela gde sam kupio gift sa drugog nalog iz Argentine na glavni. Naplata prosla odmah na kartici skinuo mi pare ali ja nikakav mejl ni nista nisam dobio. Ocekivao sam da je instant ili?
Dobrodošao Proveri poruke u xbox aplikaciji ili proveri sam mail, nekad ne stigne obaveštenje odmah ali mail bude tu. Ako nema ni toga, mislim da možeš da se uloguješ na nalog sa kog si kupio i da vidiš kod ako se dobro sećam
Ali stićiće u nekom trenu svakako.
Jesam za sada nista u aplikaciji a i mejlu. Nisam sigurnan za kod gde da vidim potrazicu
Uđi na nalog preko PC ili telefona taj sa kojim je kupljen gift i nađi kod tamo gdje su plaćanja i aktiviraj taj kod na svoj nalog
U order history nema nikakva aktivacija samo stoji gift, order number i da je sent
Nekad im servis kasni, meni dodje po 3-4 sata kasnije nekad
Mora biti i kod zajedno sa brojem kupovine,e taj kod aktiviraj na tom drugom profilu
Jel ima neko info ili predpostavku koliko ce kostati DLC Winters Expansion (RE Village) kada izadje 28.oktobra? Igru imam na Series S, tako da planiram na istom igrati ovaj fantasticni dlc
Ima da se preorderuje i cena je negde oko 2000 koliko sam video.
2.221,00 tačno
Na Arg naravno…
Da, da Sećam se da sam skoro baš video. Takođe Callisto Protocol je oko 5000 pre order, A Plague Tale 2 takođe.
Pozdrav drustvo. Imam jedno pitanje. Odradio sam sve korak po korak i kada sam stisnuo buy as gift pise da se podaci kartice ne poklapaju sa regionom konzole. Da li ste imali slicna iskustva i kako to resiti. Hvala unapred na odgovoru.
Jesi stavio postojeću adresu iz Argentine i kartica jel iz nepodržane zemlje BiH Srbija
Stavio sam Argentina. Ali karticu sam u Hrvatskoj dobio, da li je to mozda problem?
Mislim da su problem kartice izdate od strane država koje su u EU sastavu.
Hvala na odgovoru. Probacu sa nekom drugom karticom onda.
Neće ti raditi kartice iz hr u svakom slučaju.Već smo prošli to više puta.Srbija BiH rade bez problema
Pozdrav ljudi. Malo sam čitao ovo ali ne mogu još da probam jer sam tek naručio Series X a i kartica od banke mi ističe sad u 9. mjesecu pa neću probavati dok ne dobijem novu.
Ali u međuvremenu imam pitanja pošto sam noob i sve mi je ovo novo. Oprostite ako su glupa pitanja.
Shvatam da trebam imati sekundarni argentinski nalog da kojeg bi kupovao giftove za primarni nalog. Ali koji je najbolje imati primarni nalog? Ono da mogu na njemu isto lako i povoljno Game pass da uzmem. Ima li kakvog konsenzusa?
I drugo pitanje - kad prebacim konzolu na arg hoće li mi sve biti na arg ili samo cijene na store? Bojim se da neću moći da se snađem.
Prvo napravi sve na US ili UK (ali US je bolji po meni) i kad sve to odradis i podesis konzolu, cackaj malo po opcijama da udes u stos par dana. Ako imas nesto na disiku ili ovako neku igru iz GP-a, igraj malo cisto da vidis sta i kako. A posle promenis regiju konzole na Arg kad si spreman i nakon toga pravis novi nalog na Arg i saljes sve na tvoj primarni nalog. Sve tiostaje isto na engleskom tako da tu nema brige. Jedino za Diablo 3 igru znam da joj jezik bude u zavisnosti od regije, ali ako se nekad vratis na US regiju i zels bas to da igras, bice na engleskom.
Dakle sve je na engleskom kao i do sada samo sto ces neke akcije na store-u videti na spanskom i to samo pocetni naslov u vidu promocije. Ali ni to nije toliko cesto. Kad udjes na tu promociju onda je sve opet na engleskom, tako da nema brige.
A za Game Pass vec nisam strucan gde je najjeftinije jer sam ja odradio onu konverziju na 3 godine tako da sam miran do sledeceg decembra otprilike i radije ti savetujem tako nesto dok i dalje moze da se uradi.
Iz Bosne sam pa valjda taj uslov zadovoljavam.
Ima li negdje tema ili instrukcije na forumu da iščitam kako se to radi?