Ja sam uzeo DLC za Cuphead na ARG i redimovao na USA. Radi.
Bitno je samo da bude vpn na Argentini pri aktivaciji
Ja sam napravio glavni nalog i stavio na USA regiju,zatim napravio drugi nalog i podesio na argentina regiju.Kupio igru sa argentinskog naloga preko stora unutar konzole i poslao sebi kao gift na glavni nalog.Zatim sam upalio vpn na kompu i odabrao server argentina i kad želim da redimujem kod od igre piše mi ovo “We can’t find this product. This code no longer works. Contact the retailer or person you got it from”.U čemu sam pogriješio zna li iko?
Najbolje preko vpn na mob da odradiš tako prolazi kod mene
Ako se ne snadjes, javi mi se, mozes mi poslati podatke i reedem-ovacu ti kod, kao sto cinim svima na forumu koji su zapeli
Kad imaš iPhone pro
I pro i max
Ako pro zakaže onda maxx
Resident Evil 2 i 3 kada su na popustu oko 500-600 din na Arg. 1200 su kada nisu na popustu.
probao sam tako,upalio tunelbear na mobu stavio server argentina i ukucao kod za ridimovanje i neće,onaj mi error izbaci.
probaj drugi vpn
koji?
FreeVPN
ja koristim turski nalog za kupovinu. VPN.lat i VPN Turkey. Nekad upalis vise puta vpn i ponovo ucitas stranicu za upisivanje kodova. Na mobilnom
Ne radi Tunnelbear za redeem ima sad će skoro godina dana. Samo VPN.lat i Free VPN.
Da potvrdim da mi radi kartica preko konzole. U pitanju je obican racun, Visa Inspire, dugo nisam uzimao direktno.
Uzeo FIFU preko Turske. @padawan ultimate verziju
Au, ipak si uzeo
I koliko ispada preko turske, jel nesto jeftinije? Podesi na novi zeland, pa da igras od sutra vec.
Moze i preko Turske sutra da se igra. Isti je datum izlaska.
Ispalo je oko 5900 rsd. Koji dinar gore. Realno dzabe u poredjenju sa ostalim.
Hm, prilicno je povoljno… Ja kao uzeo nosioca za 4000 na PS5, ali necu dobiti preorder bonuse, tako da je taj deal na Turskoj mozda i bolji + moze 1 dan ranije da se igra…
Ko ne igra fut ili ne zeli da zuri da proba, standard verzija XS je 4500. Dzabe.
Ja sam uzeo pre svega zbog datuma. Izlazi u utorak trial od 10h al to spicim ocas posla i mrzi me da kupujem pretplate za druge naloge pa da skrpim tako.