Bit će sigurno neki remaster sa 60fps za €70, ne brinite
Ili da bude 400 kinti na Argentini
Drugari,
istice mi game pass za pc, da li ova varijanta argentinskog ili turskog moze da se odradi ako nemam konzolu?
Unapred zahvalan
Teoretski da. Ja koliko se sjećam nisam koristio konzolu da bih kupio kodove i redeem uradio. Sve je išlo preko mobilnog i kompa a uzeo sam GP Ultimate i imam u okviru njega i PC Game Pass.
Ako kupujes kodove moze. Sve odradis preko telefona uz vpn i to je to.
Ja sam konkretno sa turskim kodovima sve aktivirao na telefonu uz vpn.
U suštini traži Xbox Live Gold (Turski) i jedan GPU od mesec dana (isto Turski). Provereno radi, ali moraju se aktivirati putem VPN-a.
Jeste, to je taj sistem.
A moze li neko u par recenica da mi kaze sta radim. Ok trazim turski xboxgame pass gold kupim preko telefona koji ima upaljen vpn i onda poklonim mom nalogu? Ili sam ja to lose razumeo?
Kupiš kod za Xbox Live Gold (možeš maksimalno tri koda po godinu dana), aktiviraš ih na svom nalogu dok si povezan na VPN, posle toga aktiviraš jedan kod za GPU od mesec dana i to je to. Turski kodovi su trenutno najpovoljniji. U zavisnosti koliko si uzeo Xbox Live Gold-a, toliko ćeš dobiti GPU-a ovom konverzijom. Ovakav vid konverzije može da se radi SAMO JEDNOM po nalogu. U suštini za nekih ~100€ možeš da imaš tri godine GPU-a.
A da li tteba da pravim turski nalog ili aktiviram na svoj us nalog?
Ne treba ti Turski nalog, samo je bitno aktivirati kodove dok si povezan na VPN (Turski naravno).
Jbt sa ovim cenama sa Visa ima bude “Senor, you own the store” sta si uzeo od igara? Da.
Ovo nije realno.
Najgore što je sve jeftino i sve ti treba.Sad sam finalizirao kupovinu za ovu godinu i od mene dosta.
Ako sam dobro razumio @Son_of_a_gun samo je potrebno promjeniti region konzole na Arg i moze se i tako kupovati? Plus dodatni popust na Visa?
Da.
Primer nize cene za Resident Evil 2:
Master: 220 din
Visa: 130 din.
Bas ti je primer velike i male cene
Da, meni kad probam da kupim iz Lux ne radi, ali mi je @nikolapfc89 usao na profil i lagano kupio.
Sad sam pazario:
Crash Nsane trilogy
Crash 4
Crash Karting
Mortal Kombat XL
Sekiro
Cuphead
CoD Ghosts zbog nostalgije iako sam ga mrzeo
Hvala Vucicu
Baš tako,arg region konzola,USA nalog i visa sa arg adresom i 100km na kartici i store je tvoj
Gaučosi treba mi jedan savet. Naime, razmisljam da preorderujem RE4 Remake koji izlazi 24.marta. Po trenutnom Visa kursu igra bi me izasla 3012 dinara. Top cena jer ko zna da li cu imati priliku da ga uzmem po slicnoj ceni na release-u. Nikada nisam preoderovao pa me zanim da li preorder remeti neke dalje kupovine? Tj da li cu dalje moci da kupujem kao i obicno?