Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Ajoj, da, treba voditi racuna… hipertenzija, aritmija, nesanica… haos.

Nikako da predjem na Yerbu i narucim preko instagrama. :confused:

U Vranju ide od 110 do 160, zavisi od mesta gde pijes kafu. U Bg onaj dan na aerodromu platio 3 kafe 1030 dinara :roll_eyes:

1 Like

Ja sam rekao onda, Vranje poslednji bastion normalnih cena i dobrog jela i kafana.

Ali sto se cena tice to vise govori o losoj situaciji dole kao i o bahatosti govnara u vecim gradovima.

3 Likes

Kod mene su od 80centi do 1e kako koji lokal

1 Like

Mafie me na kraju izasle 450din preko argentinske vise. Juce uzeo Red Dead Redemption 2 i cyberpunk 2077 i metro triologiju za manje od hiljadu dinara.

3 Likes

I ja razmisljam da uzmem RDR2 ali nikako ga ne bih igrao jer je to verzija sa xbox one S.

To je verzija sa one X

dal da ga uzmem?

kupio sam i 3. “next gen” cod.

2 Likes

To je poslednja verzija RDR2. Bolje nema. A sad ce cod da ti izbaci i vault verziju na popustu :grin:

1 Like

Malo bolje deluje od 30 fps. Pa moze kao da se igra. Naviknes se.
Ali definitivno ova igra zasluzuje NG update.

Uzeh RDR2 i CP2077 za 1000 din :smile:

I meni je nudilo posle kupovine tu vault verziju

1 Like

Mislis da je One X verzija na Series S?

1 Like

Koliko se sećam Series S tera One S verziju igre putem BC, dok Series X tera One X verziju. Možda se nešto promenilo u međuvremenu.

Sa One X je verzija na SS.

Ja imam problem s ovim, nahajpovao sam se na cijene ali nemam šta da kupim. Sve što sam htio već sam uzeo. :crazy_face:

Znači 1000g pokupovao si sve

1 Like

Cekas sledecu akciju

1 Like

Nope, na Series S je One S verzija kao i sa svakom igrom koja nije optimizovana za ovu sada generaciju.

1 Like