Preorder je kao i svaka druga kupovina i ništa ne remeti. Problem je samo što ti novce skida tek 10-ak dana prije izlaska igre, a tko zna koji će kurs biti za 2+ mjeseca.
e pa hvala. Sacekacu onda release.
Razvod u najavi
Srbi na forumu
Dobro vece,
novi sam na forumu.
Porucio sam xbox s, i trenutno sam u procesu kupovine igara.
Za pocetak ultimate game pass ,fifa 23, nba 23.
Da li je i dalje najjeftinije na Argentinskom ili nesto drugo?
Pregledavam trenutno forum, pa pitam da bih znao na sta da se usresredim.
Koliko trenutno izlazi fifa 23 i nba 23 ?
Ako imaš Visa karticu u kombinaciji sa Arg nalogom, nema jeftinije od toga nigde za sada.
Koja je cena sa Visa karticom?
Posto mi jos nije stigao xbox, na koji nacin da proverim cene na arg store?
Prebaci website store na argentinu i vidi cene, zatim idi na sajt od vise i prebaci te cene u dinare.
Ili sam izracunaj => 1 arg pesos je 0.36 rsd (za visa kartice)
Ok hvala.
9000 ars x 0.36 din = 3200 din
Nije bitno za fifu, uzecu je.
Ali na gamivo sajtu 20 e turkey.
Da li je ok taj sajt?
Ma čekaj sale na arg, na prošlom sale-u sam uzeo fifu 23 x|s za oko 1500rsd, bude često sale
Fifa je na arg 1000dinara. Pisali smo o tome. Skines sa gamepass-a fifu 22 udjes i onda se preusmeris da kupis fifu 23 po ceni od 1000 dinara. U ovoj temi svaki promašen post te košta više
1000din plus gamepass što plaćaš košta više od 1500din
Ultimate game pass preko Turske je 44.99 TL ili oko 260din.
Preko Visa-e kod Batistute je 315din, tako da meni koji redovno koristim Arg store nije isplativo svaki mesec menjati/vraćati region konzole zarad uštede od 55din
Nije ti isplativo kad si tigar ekonomski
Jebote a ja imam sacuvano jedno 2300 pesosa ja mislim reko sledeci put kad odem da imam za taxi bar neko vreme
tad je to bilo 30€, a sad je manje od 10 ili oko 10
A ko kaze da vracas ili menjas region. Samo napravis turski nalog, napuniš ga gamepassom i sto mladen kaze TURIŠ ga na konzolu
Ovako sam ja uradio, na istom nalogu sam vezao:
-Mastercard za GamePass Turski
-Visa kartica za kupovinu preko Argentine.
Prolikom prve pretplate za GamePass region konzole stavio na Tursku, nakon toga vratio na Argentinu. Uredno mi skida mesecno za GamePass u Lirama, bez da menjam region…
Ja sam tek sad skontao da imam i Visa karticu. Nekad davno u mojoj banci morali smo izvaditi posebno Mastercard debitnu karticu za internet plaćanje jer ta Visa nije mogla nego smo nju koristili samo za bankomat. Ali sad gledam, sad je ta kartica praktički ista kao ova Mastercard, vjerovatno sad može. Danas ću probati da kupim neku igru baš.
Mastercard mi je sa turskom adresom, staviću Visa na Argentinu danas da probam.