Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6 (Part 3)

Inicijalna reakcija coveka koji je i kad je izmislio all season gume je identicna kao tvoj avatar :rofl:

2 Likes

Ja isto drugu sezonu evo giljam allseason, mada imam i nove letnje gume…

Kontam kakve su zime zadnjih par godina meni ok skroz.

2 Likes

Isto imam i ja uplaceno. Ali nekada mi je prosto lakse da to uradim sam kada meni odgovara. Pa makar bila noc.

Ovo jeste jedan od najvecih problema ove zemlje i naseg naroda. Niko ne ceni ni svoje a ni tudje vreme. Vreme je jedini nenadoknadiv resurs koji imas. Kada ides na posao ti si prodao svoje vreme za neke pare.

Tako da… DA moje vreme jeste najskuplje. Sve ostalo mozda mogu da kupim a mozda i ne.. ali vrreme niko ne moze da kupi. Zato gledam da mi ga ne trace na gluposti.

Bolje da ja sam zamenim gume za 35min kada vec mogu nego da mi neki vulkanizes pojede 3h

2 Likes

To je u redu, nego ti kazem debilovu pricu koji prijateljima ne poklanja nista za rodjendan, dovoljan je on kao pojava.

Ma dobro, to je bre neki mentol :grin:

Ma da.. ima tu nesto.. nekada vreme sa dragim osobama nema cenu i na kraju samo je to vazno.

Pre oko mesec dana mi je umro kum jedan od najboljih prijatelja.. uvece smo bili zajedno zezali se itd. Ujutro je bio mrtav. Nema tih para koje moze da mi vrati vreme sa njim.. jbg.

4 Likes

Otkazane sve TV pretplate i ovaj kombo:

=

1 Like

Sta je ovo gore?

Jellyfin, open source media server.

2 Likes

Jbg, morao si da napravis radikalan potez, ne bi li se odrekao GPU :rofl:

1 Like

Evo napravio sam posebnu temu koja se bavi tom aplikacijom, možda nekad nekome zatreba.

@MladenVR lol, GPU je kao kavijar :smiley:

@robotnjik cek bre, zasto ne koristis k’o svi normalni ljudi Stremio/Plex?

Plex je zastranio i forsira ubacivanje streaming servisa u app, a neke svoje features stavlja iza sopstvene pretplate. Vidim dosta ljudi migrira sa Plexa i da je ovo alternativa koja radi sve isto kao i Plex samo bez gluposti. Meni je bitno da šljaka. Ako se pojavi nešto bolje, prebaciću se, najmanji problem.

1 Like

Da, znam da Plex ima playwall, do sada je bio potreban “premium” za automatsku sinhronizaciju library-a, nije neko deranziranje rucno pokrenuti sync s vremena na vreme. Ja sam ga u vecoj meri batalio od kada sam “otkrio” da Stremio sve to radi pa jos 100x bolje, graficki atraktivnije i potpuno besplatno bez ikakvih manuelnih petljancija.

Glavna fora je, zbog cega i Plex uostalom forsira tu opciju striminga, je u tome sto sa Stremiom ne moras nista da skidas lokalno vec ti je sve dostupno na klik i uz interfejs koji je slican striming platformama i agregira sve filmove, serije, subtitlove, i informacije o njima na jednom mestu, potrebno je samo da dodas torentio plugin i imas sirok izbor razlicitih verzija za strimovanje. To je evolutivni korak dalje od Popcorna i fajl servera kao sto je Plex, obesmisljava placanje striming servisa kao i koriscenje torenat klijenata za filmove i serije. Neko pametan se setio da na peer to peer zalepi dobar interfejs i vec nekih 10-tak godina rafiniraju proizvod koji je pre svega zapoceo na android platformi za mobilne. Jedini “problem” je sto apple ne dozvoljava pirateriju na svojim uredjajima, a i google uskoro “zatvara” svoj mobilni OS i store i onemogucava instalacije apk-ova sa neoficijalnih izvora…

“Neregulisani” online streaming kao deo ponude kroz app će uvek biti problem za Apple i Google, posebno što se otvoreno nudi gledanje torrent fajlova.

1 Like

Ja koristim Streamio vec dugo uz RealDebrid i odlican je. U sustini nije ga tesko ni namestiti plus od skoro postoji i iOS aplikacija tako da uspevam da gledam i sa telefona.

1 Like

Nek je srećan svima koji slave

2 Likes

Initial D :sign_of_the_horns:

Gospode Boze :roll_eyes:

Znači nisi ništa dobio na poklon od žene :wink: Više sreće sledeće godine