Zakazivanje zamene guma… okej ![]()
Pa u BG je slicna situacija. Bas dosta servisa zakazuje. On nije bas 2 nedelje ranije ali koji dan.
NS isto, ili da čekićaš kod nekih divljih pa ako te prime…
Verovatno ti naplate kao da su ti zamenili bregastu ![]()
I u Valjevu se zakazuje, mislim mozes i bez, al ima da obelis dok docekas.
Jbg, kad svi zivite u gradovima koji su pravi mali ekonomski tigrici. Dodjes u Vranje, ‘de si komso? ce mi zamenis li letnje gume brate? aj taman da ti donesem sok i kafu. ![]()
Čekaj, pa zar nemamo svi nekog druga koji ima druga čiji prijatelj od prijatelja menja gume? ![]()
![]()
Ja juče otišao kod lokalnog vulkanizera u Beogradu, kad može zamena guma, hoćeš sutra, reko može. Danas otišao i stavio zimske gume ![]()
To vi idete kod nekih fensi vulkanizera ![]()
Kafica i biscuit dok čekaš i plus video nadzor da pratiš majstore dok menjaju gume ![]()
To se zove ovlsceni servis za vas iz prvog esalona ![]()
Da, ali se moze desiti da ima 2-3 mozda ispred. Onda cekas. Nemam ja vremena da 3h blenem i cekam…
Imamo ![]()
Ali imam bolju opciju. Ja imam set komplet tockova leto/zima onda lepo sam promenim kada ja zelim. Sve sto mogu sam uradim sam..
Bas mi se sada desilo da sam stavio zimske u sred noci prosle nedelje. Prosto imao sam vremena nocu.. upalio reflektor, 30min posla i stavio sam sebi zimski set… cao…
Izvini Nemanja Antić što te nismo prepoznali odmah ![]()
Ko je to?
Tako i ja samo me smara što mi je pola garaže u gumama
Onaj veliki biznismen što ne poklanja nikome poklone. Najskuplje što može nekome da pokloni je njegovo vreme ![]()
Ne menjam ja sam nista. Imam placenu i pomoc na putu. Sta god da bude samo nazovem braćelu i rešavaju
jedino auto perem sam i spolja i iznutra. To je jedino sto radim sam ![]()
Sta ja znam, ja tu kod mene imam jednu firmu koja prodaje gume, radi vulkanizerske radove i skladisti gume. I oni mene zovu, jel mozemo sutra da zamenimo gume, moze, ja doteram auto ili dodju po auto, odrade za sat vremena, vrate ili zovu da dodjem po kola i kraj price. Gume su kod njih, ne razmisljam.
Pa ono iskreno to je jednostavnije ali pravi petrolhead to radi sam
Samo all season i bleja.