Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6 (Part 3)

Brt zamisli da praznujemo ovo :rofl::joy:

Nisi shvatio poentu

1 Like

ma brt ovo niko ziv ne praznuje. Ja samo cenim Initial D poster :joy:

Ja sam prešao na ovaj tandem pre 4-5 meseci, i preporodio sam se.. Otkazao Netflix, Disney, i boga pitaj šta su mi sve skidali za pretplate svakog meseca, a da nisam ni koristio.. RD me košta oko 9e za 3 meseca.. Bagatela..

Napred Kosovo :rofl:

Forza ita

Ovako treba i kod nas u manjim sredinama da se podrže lokalni klubovi

3 Likes

Ovako treba shvatati fudbal

Baraž Japan - Kina je u pitanju

6 Likes

1 Like

Za koga navijas :zany_face:

pa za Milan, sta ga pitas gluposti :grinning_face_with_smiling_eyes:

Sloba nije fasista pa da navija za Milan :slight_smile:

1 Like

Pozdrav, nije me dugo bilo ali evo da uskocim malo.

Uljepsalo:

Prodao prosli ps5 jer nijesam stizao da igram, i sad za black friday iskoci ponuda u tehnomaxu za 350e slim ovaj, što mi je za cg odlicna ponuda ( inace je 570e bez akcije) i uzeh ga, i dalje necu stizati jednom u 10 dana mozda da odigram sat vremena, ali merak je

Sje*alo:

Uzmem ps5 ubacim u gepek, udjem u auto i propadne mi kvacilo, valjda je ona opruga na papucici što vraca pedalu pukla, i eto osta mi auto na parkingu trznog centra minimum par dana ako je samo opruga pukla pa cu je zamijeniti, ako je hidraulika kvacila onda de vajbati na parkingu bar mjesec dana :smiley:

6 Likes

Jesi probao rukom da vratiš pedalu ima li kakvog otpora?

Sjebalo:sinoć derbi odigraš bolje ali izgubiš

1 Like

Meni je pre 6 godina isto propalo na Golfu, samo što je bio i cilindar pa je to izašlo oko 100 evrića :smiley:

2 Likes

Jesam, moze da se vrati papucica rukom, ali kad je stisnem tu i ostane.

@MladenVR ma pucketala je ta opna jer ima i plasticni dio na njoj preko pola godine, no je i meni pucketao k da odem da to zamijenim, i evo sad me docekalo, sreca pa je na parkingu pa mi je svejedno oce li auto ostati, prosli put kada mi je otisao senzor za temperaturu stojao mi je na parkingu 2 mjeseca jer me mrzelo da se tjeram sa majstorima. Nadam se mi nije cilindar jer je opruga skroz spala sa papucice, i kada je vratim oper spane

Edit: ne voziti francuze ako ikako mozete, vazda je lutrija oce li se upaliti ili ne😂

Zamenio gume najzad! I to sve na francuskom, lele.

Sad sam miran do aprila. (ovde zima dotle traje)

3 Likes

Jesu i gume miselin ?

igrom slucaja, jesu! :rofl:

o gumama ne znam nista (ko uostalom o automobilima generalno), samo sam u panici narucio sta je jos bilo dostupno a google kaze da je ok kvaliteta.

ne znam jel tako i u srbiji, al ovde moras po zakonu od prvog decembra zimske gume da imas.

1 Like