Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Ja imam OG switch, LCD, sa sivim dzojkonima. Izgleda dosadno kao smrt, ali radi posao :smiley:

1 Like

Switch 2 se uzima day 1 bez ikakve dileme.

1 Like

To je 99% sigurno jer je soc evolucija trenutnog

2 Likes

Пребаци ову поруку у (Šta trenutno igrate? 2023. (Part 2))

Whoops, my bad

2 Likes

Nekako mi glupo da su ovoliko čekali. Igra došla i prošla, mesec dana svi samo to igrali, sad odavno zaboravljena, kad eto ga nintendo stiže s tužbom.

Pretpostavljam da su gradili slučaj, al ipak. Ne bi me čudilo da je palworld zapravo bio dobar za njih, kad se podvuče crta. Ono ako bi pogledao popularnost Pokémon brenda, verovatno ima uptick kad je palworld bio u zajtgajstu.

2 Likes

Nije slucajno sto su cekali, verovatno su hteli da vide kako ce proci i koliko para da im uzmu. Da je ispalo bolje po Palworld, trazili bi milijardu evra :sweat_smile:

3 Likes

Opa, nisam ni znao da je Xbox Tokyo Show za dva dana.

S obzirom da je Tokio i da je Xbox, je l to u prevodu znaci bice sigurno Kojime i misteriozne OD igre? :eyes:

Mislim da je Kojima sada trajno multiplatform guy i “niciji”.

To svakako i drago mi je zbog toga. Ali covek ima jednu ekskluzivu na Playstation-u i jednu na Xbox-u :grin:

Meni je najsmiješnije što je krenula ložana odma’. Final Fantasy 16, remake i Rebirth dolaze na Xbox, kao gotova stvar, mora da je to, kad ono u stvarnosti će biti možda Final Fantasy Pixel Remaster. :grinning:
Biće još koja GP najava i dosta istih stvari kao na Gamescom vjerovarno. Super ako iznenade sa nečim većim i značajnijim ali uzimam sa rezervom ovo hajpanje od Warrena.
Tako je Jez jednom hajpao neki Xbox event i bio je sranje na kraju a Jez ga hajpao samo zbog Warcraft-a jer mi je to najbolja igra. :sweat_smile:

Onaj Jaz je kreten zivi i bas toksicni fanboy… mnogo lose. Warren, sa druge strane, je editor za The Verge, ima veci kredibilitet.

Nije Jez fanboj uopšte. Slušam njega i Randa često na podkastu. Warren i Jez su zapravo prijatelji, Waren redovno kod njih u chatu, misliš da bi bili da je toksični fenboj.

:grin:

3 Likes

Last of us part 2 Reimagined :joy:
Realno, najrealnija stvar na spisku

3 Likes

Jez je imao neke jezive izjave na tviteru i generalno uzhajpovan za sve Xbox/Microsoft… bas tesko svarljivo. Warren jeste fan, ali mi opet deluje dosta objektivnije oko nekih situacija. Plus, Warrenove objave izgledaju dosta profesionalnije.

1 Like

Idemo malena što bi đole reko

Jel ima neka lepa vest vezana za Sony na HCL.hr? :grin:

Imperija uzvraća

1 Like