Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Misliš xboxfanclub.hr

1 Like

Ja sam tako mislio da je fenboj jer sam tvorio mišljenje po tom što pišu po tviteru. Preziru ga ugoavnom fenboji i onda njegove izjave preuveličavaju a često i vade iz konteksta. Kad sam počeo da slušam podkast vidio sam da je nonsens. Jesu fanovi Xboxa, nikako fanbojs. Rand mi je ipak gotivniji lik od Jez-a. Najbolji Xbox podkast ubjedljivo. Daj mi primjer tog (Jez)ivog? :slight_smile:
Ono što sam ja primjetio, njegovi izvještaji gdje zaprave izvještava o Xbox-u na Windows Central se uglavnom ispostave kao tačni. Što mu prigovaraju da je netačno je uglavnom neki pijani tvit kao ono kad je rekao da neće Xbox igre doći na PS ili neko baljezganje na podkastu koje nije izvještaj.

1 Like

3 Likes

Legacy of Kain :metal:
Jaoj to sam igrao malo na PS1 kad sam bio klinja. Konacno igra koja bi mogla opet malo da me povuce za rukav u gaming.

2 Likes

4 Likes

Eto ti sad, a ja ga toliko željno iščekivao :face_exhaling:

5 Likes

Treba da ga poliraju za PS5 pro, haha :grin:

1 Like

Danas je Xbox TGS stream.

1 Like

Mislim da ovo ide u dobrom pravcu, ako vec prodavnice ne mogu da ostanu zauvek “otvorene”.
Umesto “Buy Game”, bolje i da stoji “Buy License”, kako bi ljudi obratili paznju koliko je prezervacija igara bitna.

1 Like

Super, ali treba znati da i kupovinom fizickog izdanja zapravo kupujes licencu, a to ljudi ne shvataju.

1 Like

Dap, zato je vrlo bitno da arhitektura sledecih konzola bude slicna tj. da sve koznole uvek budu backward compatible, a pored toga i razvoj emulatora na Mac/PC-u.

Pa znas kako , tu je po meni Xbox napravio odlican posao, ali sa razlogom to vise ne rade , sami legalni procesi su predstavljali problem , a i na kraju je za sve to trebao novac , tako da je taj posao ostavljen za same developere tih igara. Mislim da bi trebalo da se prvo poradi na tome da se vise nikada ne desi ono sto se desilo The Crew-u jer to je bukvalno kriminal …

Ovi se vratili po još. :smiley:

3 Likes

Ako im posle ovoga Switch 2 ne bude kompletno BC… stvarno su kreteni.

Nije samo tehnicko pitanje BC nego uzimaju dosta para na remastere. Bolje je za njih da generacije budu odvojene, finansijski.

Ovo je ono sto cekam godinama :fire:

4 Likes

2 Likes

Ова генерација конзола је највећа превара икада. Никад јачи хардвер, а никад мање нових игара намењен за исти, само ремастери и ремастери старих

5 Likes