Vrlo moguce, ono sto ja citam je da nisu bas zadovoljni igrom. Da je prazna i dosadna.
Ođe se malo pominjalo o razmeni, videh oglas kod “renomiranih” prodavaca van razmene Crew 2 600/400
Na PSN-u 0.99$ ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skalperišu što bi neki rekli ovdje na forumu
Неочекиван апдејт у свету GTA, наиме данас је изашао апдејт за лаунчер где су убацили BattleEye Anti-Cheat System за GTAO, е сад, оно што је заправо занимљиво је то да су на пар сати били фолдери под називом Americas и GTA V Gen9. Americas знамо да је GTA VI, што врло вероватно може да значи да ћемо добити нови трејлер кроз 2-3 месеца (односно до краја године, а биће и Take-Two conference call око 7. новембра), а GTA V Gen9 је PS5/Series X|S верзија, тако да стижу и на пц мало лепши ефекти, RT, FSR/DLSS и TAA, илити E&E едиција. Такође се појавила и метадата на стиму са RDR1, тако да и то стиже ускоро на пц (вероватно до краја године).
Ladies & gentlemen, the Switch 2 (mozda , ali verovatno
):
- 12 GB RAM, 7500 MT/s speed.
- 256 GB Storage.
- Nvidia’s T239 processor chip, a successor to the current chip.
- Amiibo support (probable) alongside ethernet support.
- Still has a headphone jack and touch screen
- Size is 206mm x 115mm x 14mm (current Switch is 173mm (239mm with joycons) x 102mm x 13.9mm)
- Built in mic
1000€. ![]()
Ako bude više od 400€ oni su prsli. 450€ u vrh glave
499 ili 599, sa obzirom na dešavanja u poslednje vreme.
I ne secam se koliko sam platio Switch, mozda 250e? Cena je sekundarna, pustace Nintendo ekskluzive narednih X godina. Ali kad vec nagadjamo nek bude 599. Kud svi turci tu i Mujo ![]()
Cudi me da su odabrali nVidia cip. Mora da su bas spustili cenu.
Zar nije i sad nvidia
Pa jeste, ali politika kompanije je u poslednjih par godina pomerena ka profitu i sve vise se udaljavaju od consumer segmenta i value-oriented proizvoda.
Čitao sam da će biti lite i pro verzija switch 2
Daj boze za Lite!
Mada mislim da su skapirali koliko je Lite verzija generalno popularna.
Kul je da budu dve verzije. Jedna za devojcice i druga za prave muskarce ![]()
Dap. Lite moze da bude pink ![]()
Nadam se da će moći da tera igre i sa sadašnjeg Switch-a pa da napokon uzmem taj Nintendo ![]()
Koje boje ti je Switch Lite i zasto je roze ? ![]()