Šta trenutno igrate? 2023. (Part 2)

Continuing the discussion from Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1) - #10102 by n00dle.

Previous discussions:

pa kad si :alarm_clock: :clown_face:

1 Like

Bravo @system za novu temu, sta igras ti generalno? :achievment:

Treći :v: + :point_up: = 3 :joy:

Edit: četvrti :unamused: :v: + :v:

Ceka te igra 21. veka(za sada), koju ja trenutno igram :slight_smile:

2 Likes

Igracu Zeldu kad mi @iNikola proda Lite za 50 ojra :joy: to mi je granica :joy:

1 Like

Znam ali Dzoni ce dati discount bratu Virtual Reality-u :joy:

3 Likes

Zagazio dobro u Jedi fallen order, koji mi se uopste nije dopao kad je izasao, dal su ispeglali igru sad ili sta li, uglavnom igra mi skroz legla. Samo probao RE4 remake, posto ce biti na holdu dok ne zavrsim star wars, prvi utisci bas pozitivni, bas je ispeglana u odnosu na demo koji sam odigrao, koji nije licio ni na sta. Vidim da je sad prakticno performans mode izgubio smisao, obzirom da rezolusn gura lepo 60.

2 Likes

Ima neko mozda The last of us 2 nalog da pozajmi?

Odigrao DMC 5 2x u poslednje 2,3 nedelje, ono fina igra, generalno volim taj tip igara i nazalost nema ih mnogo u poslednje vreme, onako igra fina, neopterecujuca i dinamicna i zaista izgleda grficki i vizuelno jako lepo iako u sustini igra ne donosi nista toliko novo i revolucionarno, ali ko voli H’n’S igre svakako preporuka. :wink:

2 Likes

I onaj DmC pre petice što mu dođe kao remake ili šta god, mi je top. Možda čak i bolji malo od ostalih iako nije fan favorit. Grafiči i dalje super, potezi fluidni, comboi samo pršte, soundtrack kida i nije toliko cringe kao ostali delovi. :ok_hand::metal:

1 Like

Noisia :heart_eyes:

1 Like

Dobio luka juce svoj prvi Victory Royale, sad mozemo svi da odahnemo. Igrao ko zunzara, tek kad ih je ostalo troje se malo uozbiljio. Eto kako to ide, pobedis kad najmanje ocekujes.

Ja lutam kroz Fallout 4 tu i tamo. Jos nisam odlucio sta cu s izgradnjom naseobina. Gomilu djubreta sam nakupio, svakih sat vremena moram natrag u rodno selo da rasteretim torbu. Jos nijednog prodavca nisam sreo. Interfejs za baratanje tom gomilom ajtema nije bas najudobniji, tesko je snaci se.

Igru je vizuelno pregazilo vreme, al na momente i dalje izgleda sjajno, kad se potrefi doba dana i senke padnu kako treba. Sve tako sa ruznom grafikom, postapokalipticna atmosfera je na nivou.

Jedna je Bethesda, Outer Worlds je povrsna diznilend atrakcija u poredjenju s ovim.

1 Like

I dalje pokušavam da pobegnem od kuće u Hades igri. Nekoliko puta sam došao do Hada ali ne mere. Svaki sledeci put je gori od prethodnog. Problem je što igra ima i dozu rng-a i sve zavisi kakva unapredjenja dobijate prilikom prelazaka nivoa. Dešavalo se da dodjem do trećeg acta i tamo me ona dva majmuna izlome i spucaju sve death denied skilove pa samim tim čak iako uspem da ih prodjem kod Hada ginem sigurno. Preferiram mač i koplje i svaka unapredjenja idu na ta dva weapona. Shield je definitivno najslabija karika.
Počeo sam da igram i Thronebreak Witcher Tales. Igra ima zaista opuštajuću atmosferu. Prelepa grafika i artstyle. Puzzle u igri su kompleksne ali interesantne, pogotovo za nas koje smo cepali Gwent igru na PCu. Svidja mi se što je mapa zaista velika i ima dosta da se istražuje. Ako sam dobro ispratio, pratimo priču dosta pre Geralda. Tačnije, Lyria je u glavnoh ulozi, kraljica Rivie.
A vala malo sam probao i Warhammer Inquisitor martyr. Primamljiva cena me je privukla na store i iskupili su se sobzirom da su nas zajebali pre par meseci…pisao sam o tome… Igra je ispeglana i sada radi odlično. Sa druge strane, Warhammer ponovo dokazuje da ne znaju da prave igre za konzole. Interface je doliko sitan da se apsolutno ništa ne vidi ako se ne nabijem uz ekran. Ne znam koliko će furati tu priču ali jako je teško igrati ovako, pogotovo mi koji sedimo na 2.5m od tva.

2 Likes

Pomješao si nešto. U toj igri igraš sa kraljicom Meve koja je savremenica Geraltova. Zapravo u jednoj misiji ćeš ga sresti.

1 Like

Uzmi, probaj rukavice. Veruj mi. I ja sam glavio dok nisam njih probao. Rest is history. Prebrze su, malo pucaj na to da imaju dotove. Meduze nece znati gde su, ona dvojica padaju ko kruske a hades, well, lakse je

1 Like

Samo jednom sam uspeo da izadjem iz Hada, ne secam se sad s kojim oruzjem. Pokusao jos par puta, al nisam vise imao snage. Samo kad cujem da treba jedno desetak puta da izadjes kako bi dobio ‘pravi’ kraj, umorim se. Nisu roguelite igre za mene, barem ne tako na duze staze.

Al odlicna je igra, jedna od najboljih u svom zanru.

1 Like

@yolixeya aa u pravu si Rivia i Lyria du regije a Meve je ime kraljice. Well, permutacija. :sweat_smile:

@Akiris aj probacu rukavice. Jednom sam ih koristio i nisam bio nešto oduševljen. Možda sam loše skilove dobijao.

1 Like

Prešao Planet of Lana. Moram da se osvrnem na neku recenziju koju pročitah gdje neko reče da uopšte nema razloga da budeš emocionalno investiran. Ja ne znam ako je neko kamen i ima problem da se uživi u igru što uopšte piše recenzije. Od prve minute sam bio investiran kad sam čuo one glasiće dvije sestre kako se dozivaju. Pa tek poslije ono malo slatko biće, mislim da se zove mui koje možeš da pomaziš i koje se boji vode pa ga moraš prevesti preko svaki put.
Nije da sad ja tu ronim suze ali dovoljno sam investiran.
Kao manu igre bih naveo prejednostavne mozgalice koje su ipak srž ovog gameplay-a.
Samo sam jednu pogledao rješenje na yt i to samo zato što sam propustio jedan detalj ranije. A ja nisam nešto sjajan u rješavanju istih, imao sam daleko više problema sa pojedinim u npr. Inside. Moglo je to malo bolje, i takođe moglo je bez quick time events koje ne volim. Ostalo mi je po ukusu i prelijepa mi je igra bila.

5 Likes

1 Like