Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Dakle neka ovo bude jedna tema za te razne glasine vezane za nadolazece igre i slicno.

Navodno na redditu procurele neke informacije vezane za novi nadolazeci Mass Effect, sad koliko su te tvrdnje istinite vreme ce pokazati, ali na osnovu onog trejlera koji se pojavio krajem prosle godine zvuci mi sasvim realno i moguce.

-Destroy ending is canon and you can create a mass effect choices save within the game or import legendary edition save. However your ending from LE will automatically be changed to destroy.

-No Shepard apperances whatsoever in the game. Some voice notes are in citadel shops such as ‘this is my favourite store’ etc. They will have lore references and stuff that are altered dependant on save state. For example, if your war assets from LE gained perfect destruction ending, Shepard’s life after the war is discussed, such as settling down with your love interest and having a ‘happy ending’.

-Protag can be turian or human

-companions i know of are are wrex but then grunt replaces him, liara, a salarian, there is more idk about

-Main story picks up 600 years or so after the reaper war. There is issues after 600 years because the relays are still not working properly. A solution was identified through Harbinger’s corpse, shortly after the war’s end. Harbinger has more advanced tech than other reapers and is capable of quick interstellar travel. First half of the game is spent trying to find Harbinger’s corpse, but lore wise Liara has been searching for 600 years. She is also know the asari head matriarch.

-First half of game culminates with finding it and restoring the relays. The relays are restored but due to some plot stuff i dont know about they are capable of limited intergalactic travel to andromeda.

-I don’t know much here, but andromeda team is helped by milky way team for something about the quarian ark and the benefactor or something, sorry i dont know a lot here

2 Likes

Takodje navodno procurile i neke informacije vezane za GTA VI od nekog lika koji je navodno bio u prilici da malo testira igru na sat dva.

Navodno igra ima dvojicu protagonista koji se zovu Sebastijan i Mateo medju kojima postoji neka veza za koju oni ne znaju (moze biti neka izgubljena braca ili nesto tako) i jedan je pandur a drugi je sitni krimos (i cesto im se putevi ukrstaju) pa sa ovim koji je pandur imas i neke pandurske misije a mesto radnje (barem u vecem delu igre) je modern day Vice City i okolina.
Takodje sistem voznje ce biti malo manje arkadan nego u GTA V ali opet ne ni tako “krut” kao u GTA 4, znaci nesto izmedju i oruzje i oprema ce moci da se drze u kolima.

U principu to je ono nesto u kratkim crtama najbitnije, sad koliko je tacno videcemo i to.

2 Likes

Nikako mi nije bilo jasno zasto nema DS trilogije. Jos jedna luda ideja, zasto je ne portuju na iOS, hardver je dovoljno sposoban.

Inace, na iOS je izasla jedna Dead Space igra, bila je skroz ok za igranje.

Ufff, Dead Space trilogiju bih baš voleo da vidim.

1 Like

Kada bi izbacili novi nastavak sa ovim frostbite enginom, ijuu :smiley:

1 Like

Gematsu has also separately heard that a Dead Space revival is in the works at Motive, which is said to be a reimagining rather than a sequel to the existing trilogy

3 Likes

Cek i mi sada treba da se useremo od srece sto su uzeli i resili da okrece igricu koja je starija od prosecnih kola u Srbiji. Sto znamo da je uzasno staro.
Jbt nisu krivi oni, nego ovce koje ce da plate da to igraju.
Jbt u cemu je problem da se izbaci neka nova igrica. Ne prefarbavaju samo igrice.
Stanje sa igricama me podseca na stanje na RS politickoj sceni.
Svi mrmljaju ali cute, trpe i placaju.
Tako i ovo. Samo debil moze da plati za prekrecenu igricu 0.0001$ i dokle god ima takvih oni ce da sede i to rade.

Da se razumemo meni je Dead Space jedna od omiljenih igrica, nerealno dobra.

Holy sh*t, chill… :joy:
Jesi danas extra ustao na levu nogu lmao

Kako si od moguce najave Dead Space-a stigao do RS politicke scene suncetipoljubimzarko :grin:

2 Likes

Jedan sasvim običan dan u Markovom životu. :grin:

3 Likes

Pa popizdim kada vidim koliko su ljudi ovce.
Ej prodajes im nesto sto su vec imali.
Ma ovo je bukvalno kao fora mangupa ispred BG skola od pre 30god.
Dodje i proda nekom muceniku ciglu, onda ovaj kada krene kuci mora da je ostavi i sutra opet kupi.

Tako i ovo, jbt igrao si i kupio pre 10god. Sada je malo okrecio neko i sada treba opet da platis.
Sta je sledece, nema nove generacije konzola.
Ajde da uzmemo Xbox 360 i nazovemo ga xbox 720 i sony 3 nazovemo Sony 33 mega i prodamo debilima po 500e

Haha. Ali sto bi rekao @robotnjik stvarno niko te ne tera :smiley:

1 Like

A procitao si da je u pitanju reimagening, a ne remaster ili remake? Dakle Dead Space univerzum sa nekim skroz novim likovima i novom pricom. Sam si rekao da volis DS.

1 Like

Pa znam, ja svakako necu dati ni cent.
Ali zbog debila koji to placaju i ne izlaze nikakve igrice.
Koji je motiv firmama da prave nove igrice kada mogu zauvek da zive na starim igricama koje samo treba jednom u 10god malo okreciti.
E to mene nervira. Tako da me dotice jako.
Da nema tih debila i ovi izbace okrecen Dead Space.

Pa kada bi zaradili ukupno 20$ neko bi seo i rekao “okkk, ovo nije proslo, mi zaista moramo nesto i da radimo da bi zaradili pare”

Pljas, da vidis kako bi veoma brzo gledao najavu za nov Dead Space ili vec nesto NOVO.

Ma citao sam sve, obozavam Dead Pace.
I cekaam nesto 100% novo

Nadam se da nece niti bas dead pace :smiley:

5 Likes

Ahaha,to je tempo izlaska. “Dead pace”

1 Like

A čekaj Marko, ako je osoba rodjena 2003. godine, a Dead Space 1 je izašao 2008. šta ćeš reći njemu ? Dečko ti si debilko jer si rodjen 2003. i imao si 5 godina kada je izašao DS na PS3. Sad ja zbog tebe tinejdžera, ne mogu da igram novi Dead Space nego moram da trpim razne remaster ili šta god zbog vas. Hoćeš li da mu kažeš da kupi i PS3 i sva 3 dela da bi ti spokojno mogao da očekuješ neki potpuno novi DS4 ? :rofl:

2 Likes

Upravo, nismo svi istih godina. Mnogi nisu imali priliku igrati razne naslove zbog uzrasta zato i ne vidim problem sa remake/remaster pricom. Tebe na kraju dana niko ne tera da ih uzimas, niti su one razlog zasto neki nastavci ne izlaze. S druge strane treba ljudima pruziti priliku da uzivaju u tim igrama na adekvatan nacin.

1 Like

Pa sta sada ja sam rodjen posle snimanja “Kazablanke” treba li da ga ofarbaju i snime ponovo?
Ne treba. Snimaj novo. Sto je bilo bilo je ajmo dalje.

3 Likes