E3 2017: Očekivanja, nade i strepnje - Beyond Scorpio

O da. Metro je trenutno Game Of The Show i teško će pasti sa te pozicije.

Ne znam kako metro nije procureo ovih nedelja… Svi su tipovali Borderlands 3 da ce da pokazu…

Na PCu možeš možeš igrati sve te igre, ali ne u 4K za 499$, to je suština Xbox One X konzole, a ne igre. S druge strane Sony svojim exkluzivama kupuje igrače.

I možda je Pro slabiji sad od One X, ali One X nikad neće dostići grafiku jednog Uncharteda 4 i The Last of Us 2, tako da…

metro izuva,jedini rimaster koji sam ja odigrao na ps4( a vec sam ga igrao i ranije)…a ovaj najavljeni je zlo

I 120 miliona o kojima se prica za marketinska prava…
Ovo je bila katastrofa za MS… Jedino sto ih vadi je to da velike ekskluzive mozda nece izaci krajem ove godine… Pocetak sledece godine ima dobrih naslova koji ce se pojaviti, pa mozda MS malo privuce kupce grafikom na X… Ne znam sta su oni mislili, ali sto se tice ekskluziva, tu su usrali… Sada im jedino ostaje da se nadaju da ce velike PS4 ekskluzive sto kasnije da izlaze…

Probudih se, kontam, noćna mora…

Fuck.

1 Like

ja se još oporavljam… sreca nisam nista ocekivao, ali opet sam se razocarao, toliko je loae bilo…

Ironicno je to sto se ti najvise radujes a jedini mozes da igras u 4K od svih ovde bez konzole :grinning_face_with_smiling_eyes:

A post was merged into an existing topic: E3 2017 MS konferencija - mišljenja, utisci

So… Neko čeka 03:00 za Sony konferenciju? :smiley:

Ja bi vrlo rado da ne ustajem u 5h i palim na šljaku. Opet ću ujutru čitati utiske ovde. Već se radujem gomili postova.

1 Like

Da je u 5 pa ajde. ovako u 03, nit da cekam, nit da se naspavam do tada :smiley: zato u 6:30 ocekujte postavke trejlera :smiley:

Ima da se usija fon :grinning:

1 Like

Ja cu da cekam jer sam se naopako rodio, pa kapiram da cu naopako i umrijeti. Ujutru imam neku konferenciju ali fuck it.

Zelim da vidim TLoU 2 gameplay i polomim sebi nogu :slight_smile:

Eh i ja sutra ujutru sastanak i to u 9h. A i iskreno smara me da cekam… najgore vreme :frowning:

Sta je ovima iz Ubi-ja. Dosadniji su od EA prezentacije.

Bas za.eban termin,zadnji put da sam nesto cekao u tom terminu bili su Pedja i Divac dok su igrali za Kings-e. :blush:

Zar neko moze da spava kad je Sony konferencija??? Jednom godisnje je E3

Gledaj me.

Posle MS konferencije moze mirno da se spava :smiley: