E3 2017: Očekivanja, nade i strepnje - Beyond Scorpio

Gledaj i ti,pripremi unapred maramice za plakanje…

On je mislio “just watch me” kako ću da ostanem budan… Torima, što odma’ tako impulsivno reaguješ prema ljudima? Mi smo ovde valjda neka braća gejmeri, sapatnici, jebem mu gajde…

1 Like

Hahaha… I tako pocne horor prica :joy:

Znam ja to sve,pa ja to uvek svima pricam da su svi na istoj strani koji vole iste-slicne stvari,a prepirke-svadje su uvek neminovne kao i u svakoj porodici… Ali jedno su pokvareni,maliciozni komentari,a drugo su one normalne zdrave kritike ili provokacije,znam uvek da prepoznam ko je maliciozan a ko nije…

Ja se nadam da nisam maliciozan, pu-pu…
hahahaha… Ae laku noć ljudi, zavidim vama koji čekate konferenciju i ujutru čitam komentare…

Čeka se Sony… :slight_smile:

Sony sigurno sprema 1 BIG SURPRISE koje niko ne ocekuje,nece sigurno sve biti o igrama za koje svi znamo…

Uz duzno postovanje prema tvojim godinama, ali moram priznati da si najnezgodniji lik na forumu… Najezim se od tvojih postova…
Tolika doza negativne energije, lose vibracije… Sta li je tebe namucilo da postanes tako dzangrizav lik…
:anguished::anguished::anguished:

Situacija u celoj zemlji je nikad gora,mislim prvenstveno na vlast i Premijera-Predsednika-Patrijarha AV,i ti se pitas odakle negativna energija,logika ti govori da ako sam ja na pr.duplo stariji od tebe ili nekog,da imam duplo vise vremena nakupljanja negativne energije…

1 Like

Boze sacuvaj…

1 Like

Ima više ljudi no što sam očekivao. Još malo pa da vidimo šta nam to Sony spremio :smiley:

Moraš da pronađeš način da te situacija u državi malo manje pogađa, jer ćeš u suprotnom stalno biti negativan.

Ontopic: Ostajem budan da vidim Spidermana. The Last of Us 2. God of War. Days Gone. Nemam još uvek konzolu i planiram kupovinu verovatno krajem godine. Čini mi se da će sve dobre igre za PS4 biti 2018, tako da i više nego dovoljno vremena da nadoknadim propušteno (a nema puno).

Huh, ovaj PlayLink je interesantna ideja. Hidden Agenda deluje interesantno.

Uuu, Matterfall prvi gameplay… Nice.

Tu sam, spreman da sebi nogu slomim <3

@n00dle Sad spominju VR :smiley: I to je nešto :slight_smile:

Zašto nema chata?

Cek sta je ovo? Nesto pred konferenciju? Sta sam propustioooo

Chat mora @robotnjik da aktivira. Možda čeka baš početak konferencije, a možda je i zaspao.

Da, verovatno da ne bi opterećivali konferenciju. Bio je GT Sport, Hidden Agenda, Matterfall, o nekim novim idejama za VR, itd.

1 Like

Ovo je neki pre-show, u suštini nisi propustio ništa, sve važnije stvari su postavljene na forumu u okviru trailera.

Bilo bi dobro da se aktivira chat da ne vrištimo orgazmično ovde po temama kad krene konferencija. :smiley:

1 Like