E3 2017: Očekivanja, nade i strepnje - Beyond Scorpio

uh majku im :slight_smile:

OK, znaš šta? Koliko god ti srao o tome, bolje da su prikazali igre koje neće izaći za pet godina no što su srali o novom modelu jebenog poršea. Bolje da su prikazali jednu sliku Halo 6, Gears 5 i neke random igre no da toliko seru o tome kako im je epenis najveći na svetu i da svuda nabijaju 4k. Znaš šta bi postigli time? Napravili bi hype za konzolu, ovako je kao vlažan prdež. Makar su oštrije ivice u Minecraft…

Zajebi ti to. Daj te igre da imam čemu da se radujem a ne 15 minuta da ode Sea Of Thieves i kopanje jebene rupe. Mada je to super metafora za ovu konferenciju.

ha ha ,kralju

Ti si bar srecan sa onim japanstinama koje su pokazali… :smiley:

U 03:00 Sony a ja moram da učestvujem na nekoj konferenciji u 09:00. Sheeeet. Mada ima i to mučenje neku svoju draž

Ako misliš da bi radije video Black Desert ili Code Vein no Halo ili Gears, onda se debelo varaš. Uz to, ovde pričam o ekskluzivama,ne o multiplatform igrama.

ako sony sutra usere kao ovi Milan ce nam pojesti dzigericu :grinning:

Sve i da hoće ne mogu jer su već objavili dovoljno hitova koje će prikazati, tako da…

Hah a bukvalno je nemoguće da se to desi. Baš ne vidim šta bi trebalo da urade da bi bili lošiji od MS-a :smiley:

Nisam ja taj koji se sekira :smiley:

salim se malo,nisam ja kriv sto se minecraftsoft sam zakopao

Samo da kažu Spiderman do kraja godine, Kratos početkom sledeće i već su u velikoj prednosti po pitanju hype.

Ja bi najavio ps5 za 2018-tu,nek ide zivot :grinning:

A pazi, Sony će prikazati i novi CoD, što nije mala stvar.

Plus TLoU 2, GoW, Days Gone, možda i RDR 2. Biće hype kako god da okreneš :smiley:

Tolika kompanija i nije mi jasno da ne mogu barem 2 sveza AAA IP-a da predstave kao ekskluzive i da pokazu 4k tamo gde treba a ne Minecraft…bolje konferencija od 30 minuta sa 5 AAA nego ovo laprdanje od sat i 45 min…

Šta će im? Mogu komotno oko 2019 ili 2020. Taman da izbace većinu najavljenih igara, a ne žuri im se. Šta će da desi? Neko će kupiti XOX? :smiley:

Meni je i dalje metro utisak konferencije :smiley:

Ocekivano od tebe,samo smo cekali :grin:

Da li je moguce da ovde ima ovoliko Xbox fandevojcica??? Milion postova napisanih oko cene,performansi,vr-a i svih mogucih detalja,da li ste svi svesni da sve sto novi Xbox nudi moze da se igra na Pc-u,koja je onda svrha kupovine novog Xboxa i ovoliikog pricanja o njemu kad sve moze preko Pc-a??? Zato ce Sony zauvek biti dominantan sto se tice konzola i igara…A sto se tice ove konferencije,jedine 3 igre koje sam video,koje me zanimaju i koje cu kupiti su.Anthem,Metro Exodus,State of Decay 2…

Ono kad napraviš konferenciju kao neko ko se bori za prevlast na tržištu i multiplatform igra ti odnese svu slavu.