Па купиш нпр 400 лира гифт картицу и миран си пет месеци, нема цимања, или 1000 лира и миран си 13 месеци, не мораш на месечном нивоу стално да допуњујеш
Traži li broj telefona preko turskog apple naloga?
Ovo što je rekao kolega iznad, dopuniš recimo hiljadarku i miran si preko godinu dana, automatski skida svoje svaki mjesec.
Mislim da ne, ali davno sam napravio taj nalog, samo sam sad otresao prašinu s njega.
Чак и мање, 360, али преко Епла је доста скупље јер јбг, 30% се уграде па ови морају да подигну цену, ал ајде, боље да платим мало више али да знам сигурно да могу него да немам уопште, јер ми картица за Турску не пролази
13.08. mi skinuli toliko
Ma imamo srecu pa nije 13 dolara kod nas, ja sam uzeo legalno mada sam dobio besplatan mesec. Pokusao sam preko turskog apple id-a ali je potreban broj telefona da bi se koristio app store. Btw ako neko ima family i hoce da deli (kad mi istekne ovaj metar) uleteo bih kes
Ја користим турски апп сторе без броја
Да ли је неко имао проблем на Тургаме да му плаћање не пролази? Укуцао податке, ишао на плати, избацио ми прозор да укуцам код од банке, укуцам и онда ми само избацио бели екран, нит ми је скинуо паре са картице (а имам више него што треба јелте) нит ми је стигао икакав мејл у вези куповине. Послао сам суппроту сад, ал чисто да видим јел се још неко сусрео са тим проблемом
Meni su jednom prilikom tražili verifikaciju (geolokacija i potvrda iz banke, izvod je dovoljan) ali su mi skinuli pare a kod nisam dobio dok nisam to rešio.
Ја сад покушао преко PAYTR и неће, преко PARA ми одбије уплату, а преко IYZI ми само бео екран избаци након обраде и ништа се не деси. Послао суппорту, генеричан одговор као пробај преко другог претраживача, пробао ал не помаже, па сам послао опет тикет. Мислим, у најгорем случају ћу узети преко Г2А, али ми је нејасно шта је тачно проблем, јер ми ни не тражи то што је теби.
АПДЕЈТ: Прошла уплата преко IYZI преко сафарија на фону, али преко компа није хтело уопште на три претраживача, зашто не знам. Добио код после минут, активирао у апп сторе и без проблема узео премиум за три секунде. 400 лира ме изашло 1288дин у Комбанк ако неком значи да инфо
Meni i dalje uredno skida sa kartice za YT premium na Argentini. Upravo proslo placanje.
Vi Mađari ste Evropska unija, mi ostali smo pišanje po sirotinji.
Uvek ste dobrodošli kod nas u mini EU
Ukratko, koja je najjeftinija opcija za yt premium (android ili pc)? Gledam neke naloge na g2a ali nista mi to ne znaci