Куповина - YouTube Premium (Аргентина)

Jel ima načina da smartube prikazuje klipove iz notifikacija?
Ja bar nisam našao, jedino da ideš na subscriptions svaki put.
Ima npr newpipe, on mi se još više svideo zbog minimalnog uia, u njemu fazon moraš da importuješ fajl koji eksportuješ sa yt ali ni tamo nisam uspeo da napravim jbg

Zato meni pokazuje trule klipove na front page-u :joy::rofl::joy:
Aj provericu danas da li ima neka fora. TV mi je zauzet trenutno, gledaju se patrolne šape

3 Likes

Ma da front page sortira nekako u reccomended , lupam kod mene npr action adventure games, sports leagues, consumer electronics itd
A kad ideš na subscriptions tu ima svega i svačega. Znam da sam negde vidjao filtriranje kanala al nisam probao, ispada da je to jedino rešenje

jel postoji neka varijanta da se youtube nabavi jeftinije danas, da funkcionise i dalje?

Turski icloud account + dopuna sa Turgame-a.

1 Like

Imaš revanced verziju koja radi skroz besplatno, jedino ako baš imaš volju da plaćaš, ali što se mene tiče ta druga opcija se maksimalno izbegava kod mene u Pirot :laughing:

Jel ima za iOS i android TV?

Za iOS cu proverim odmah ustvari :smiley:

Nema za ios :upside_down_face:

@MladenVR viđu gastosa što se šteka za 3€ mesečno :grin:

Koliko sam video za android tv ima posebno da se instalira i zove se smart tube, ali ja to nisam isprobao tako da ne mogu ništa da ti kažem

Za ios nisam upućen

Za Android tv:

Za Android:

Poslednja verzija YouTube Revanced je 20.14.43 za uređaje koji nisu rutovani potrebno je instalirati MicroG(da bi koristio svoj YouTube nalog).

Već duže vremena koristim, sada kada vidim reklame kod nekoga na telefonu jeza me hvata :grin:

1 Like

Ma smart tube je njesra. Daje neke leve predloge bas djubre od programa. Vrv ne kači algoritam od YT. Koristim je ali baaaaš razmišljam da krenem sa pretplatom opet

Samo India i bleja. :smiling_face_with_sunglasses: