Куповина - YouTube Premium (Аргентина)

Ja sam kod Erdogana, hocu da predjem na family plan, ali me strah da ne prodje i dzaba otkazem ovaj Premium. Malo bezveze sto ne postoji neki upgrade path za premium, samo da se otkaze trenutni i uplati novi

Ne bih se igrao… bolje recimo novi nalog pa family i ako prodje gasis taj stari premium.

1 Like

Ne radi vise to. Potpuno su blokirali Argentinu i Tursku, sem za gradjane istih zemalja.

Pisah da su Emirati najjeftini sada.

1 Like

Брате мој, Емирати не могу да буду најјефтинији сигурно. 24 АЕД ти изађе 6 евра

Is’o redom od najjeftinijeg do najskupljeg. To ti je sto ti je :skull: Srpski ti je skuplji. Pisao vec.

24 AED individual ili family?

Individualni :smiling_face_with_tear:

Ne brinite, boli samo prvi put.

Tebra, SRB je 750 din jbt :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Ма ја прелазим на Турску преко Епл методе, данас ми истиче украјински. Нећу да платим српски или сличан српском па да не знам шта да се деси

Букв исти ђаво буде, 30 дин горе-доле а нема цимања ако ћеш већ преко 700дин да даш

1 Like

Eto ustede od 70 dinara :smiling_face_with_tear:

2 Likes

Javi kako si prosao. Jedino iTunes metoda mozda radi. I je l na Turskom Apple IDu uopste prolaze kartice? Dopunska metoda svakog meseca je sranje zivo.

Tako i ja razmisljam, medjutim imam dva problema: prvi sto ovaj yt acc imam vec bas dugo vremena, dosta spasenih videa, pretplate na ono sto me zanima itd. Drugi razlog je sto u zadnje vrijeme radim konsolidaciju naloga, posto sam u jednom momentu imao na svakoj platformi po par naloga sa svojim e-mailovima… ne kraju zaboravim gdje sta imam. Sada pokusavam da sve bude na jednom mailu.

Riješio tako što sam napravio turski acc na apple storu, prebacio se na njega, redimovao 150 lira gift card, uključio turski vpn, otišao u youtube, izabrao family paket i eto ga.

Turski store kredit možete nabaviti preko turgame.com, vrlo su povoljni i do sad nisam imao problema s njima.

Malo je cimanje dopunjavati store kredit ali ako bude mjesec-dva ovo šljakalo kako treba dopuniću za hiljadarku, biće dovoljno za nekih šest mjeseci.

Zadržao svoj profil, familiju (@ninja :kissing_heart:) i cijenu koju sam i do sad plaćao.

3 Likes

Koji vpn za tursku na ios si skinuo?

Najobičniji Vpn.Lat

Samo da javim, Ukraina mi regularno skinula pre par minuta.

Јел знаш ти колико су ме изнервирали цигани што су ставили 76 лира а не 75. Ти можеш да купиш гифт картице на по 50 лира (од 100 па на горе), и јелте 150 ти покрива два месеца, док би ти нпр 450 (што сам ја хтео да купим) покрило равно 6, али нее, они су намерно додали ту лиру, па ти тако треба 152. лире, или 456 лира, па би онда у нашем случају морао да купиш скупљу гифт картицу беспотребно.

380 rsd kod Erdogana porodično pakovanje :hugs:

1 Like

Drago mi je da funkcionise, ali previseee cimanja za nesto sto moras mesecno dopunjivati, proveravati, lire dodavati itd. u krug.

Jedino ako ima opcija godisnje (jeftinije) pretplate…