Njah, Djomla je kod Erdogana
Prodao si se
Špijun Erdoganski, pustio brkove da liči na njega
here we go -.-
Dajte najjeftiniji region na koji mogu da nastavim, ili je sada jedino resenje da placam punu cenu?
E nek idu u… Pa nista, morace da se smanji broj pretplata, otkace “grebatori”, i to je to. Jutjub premium mi je na zalost obavezan, reklame su mi nepodnosljive.
I kod mene ista stvar, mislim da je neko pominjao ukrajinu kao sledeću alternativu, mada i to je upitno koliko će trajati.
Ima drugar tursku karticu, ali od mene više dinara videti neće, idem u ilegalu
Ja sam u Ukrajini. Mislim da je family 3.5e? Tako nesto
kakvo je stanje? ima li pomaka na liniji fronta ?
Nemam pojma, ja nisam uzimao family, onaj obični kod erdogana, prvo bio 90 din pa 130 pa oko 190.
Ruske snage slabe. Umorni su. Sad cemo mi u ofanzivu
Fazon je da stvarno ne postoji opcija da nemam Premium Makar placao 20e mesecno, u zavisnosti koliko varite YT sadrzaja, ali to mu dodje nesto poput vazduha…
A iskreno ne zelim ni da pravim novi nalog, jer je Google-ov algoritam savrsen i skoro pa jedino mesto gde mi je drago sta sve uspe da mi predlozi
Ne moraš 20 evry, 750 dindži je kod nas.
Mnoooooooogo kume.
Изгледа да сам и ја био на мети њиховог алгоритма. Шта ми је чинити сад? Турска преко компа не пролази, како тачно се ради преко ајфона? Не плаћа ми се баш српски премиум, а навикао сам да га користим
Meni istice 10. sad
Nisam jos nista pokusavao jer sam zauzet, ali probacu sigurno istu foru sa VPN.lat aplikacijom i listacu regije od najjeftinije ka najskupljoj pa gde upadnem sa nasom karticom😅
p.s. sasvim je moguce da ce se ispostaviti da ne moze vise menjanje regija kad te jednom uhvate, tako da sam spokojan i s tim da placam srpski premium ako mora
Meni obnovilo automatski prije sat vremena.
Meni je juce u Ukrajini obnovilo. 300 i kusur dindzi family
Postoji li ova varijanta za netflix?
Ovog i proslog meseca su opasno nagazili… imao si dosta srece :))
Update:
Istekao mi je danas Premium i isao sam redom od najjeftinije zemlje ka najskupljoj… jedina opcija koja mi je prosla je sa Emiratima
23,99UAE sto je 699RSD
Inace Google mu j*** kevu sa prepoznavanjem skoro svih VPN-a i sa svim ukljucenim Incognito prozorima.
E srbijo, mad moramo da kupujemo u emiratima jer su jeftiniji… kolektivno samoubistvo da izvrsimo lepo…