Куповина - YouTube Premium (Аргентина)

Radi preko Ukrajine, s tim sto i onaj koji se dodaje u grupu mora da ukljuci VPN na Ukr da prihvati invite.
Sve preko telefona, m.youtube.com u incognito otvoris.

Mogu da zamislim tamo nekog Google analitičara kako se češka po glavi i misli šta je ovim Ukrajincima, država im se raspada a oni masovno kupuju YT Premium.

da, hvala, proslo preko Ukr. E sad, auto renewal ce raditi posao? Ja ne moram sad vise nista?

Ne bi trebalo nista da diras dalje. Jedino sto znamo je da je problematicno ako nesto menjas posle (npr dodajes clanove ili slicno)

dodao sam 4 clana, i to bez VPN-a. Tako da to je okej proslo

Ja se izvinjavam mislio sam da je tema o Argentini i kupovini igara. Celog dana ljudima ne prolazi kupovina. Ja imam YT premijum preko Turske mesecima ako ne i godinu dana. Ne mogu nikako da dodam nikog jer pise da je u pogresnoj drzavi…

Skontao sam sta si hteo xD
Ne znam sto uopste treba VPN za join u family, jer se to radi odvojeno od youtube-a

Mali update: danas trebao da mi istekne premium.
Stiže mail update your payment method ASAP. Prihvatilo 2 kartice (main i backup) sa turskom, ništa ne traži ni vpn ni ništa. Kapitaliam, šta reći, kad je da izgube prihod sve prihvataju :smiley:

1 Like

Youtube premium preko argentine upravo skinuo 1569 ars za family paket sto je oko 150 dinara, nekim cudom ovo jos uvek radi.

1 Like

Na koji način se može kupiti premium preko turske sa intezinom karticom? Meni neće ni jedna kartica kaže da ne podržava valutu…

Probaj ukrajinski vpn
Mislim da je bio slican kurs

Ja koliko znam ne može već par meseci tur, ko je upao upao. Sledeća najjeftinija da radi je valjda Ukraina.

1 Like

Molim te objasni mi kako da uzmem ovo preko Argentine? Jel preko telefona i vpn-a?

Ma to sada vise ne radi ja mislim, zavrnuli slavinu, samo za stare kupce. U jednom momentu radila je Ukrajina.

Meni uredno skida sa turske, a turska mi radi i na xboxu, ne bunim se

Kojom karticom plaćaš?

Ko je ranije uzeo premium, radi i dalje. Meni Turska sa intesom.
Ali za nove pretplate ne prolazi. Proslo preko UKR kad sam namestao drugu pre nekoliko meseci

1 Like

Intesa visa. Skida uredno. Sto se tice xboxa, ne kupujem ne znam koliko, klinac krenuo da mi skace po glavi za crew motorfest i sonic superstars. Uzeo ubi+ i uzeo sonica, buy, got it, cao prijatno

1 Like

1 Like

Sad će @djomla43 da ga reši, očekujte tutorial polovinom dana. :joy:

5 Likes