Куповина - YouTube Premium (Аргентина)

Ajde probaj sad. Sad sam vratio da bude Turska kao defolt zemlja.

ne radi i kod kolege, isto kao kod Dace, odbija karticu (vpn.lat), turski region, pokusavamo da platimo premium preko turske

gde se menja adresa kartice

edit, radi sredstvo placanja preko Ukraine, malo je skuplje samo, oko 3.5e.

Rekoh ja ranije da radi Ukraina.

jel isti princip? VPN na ukrajinu, i pazaris premium ?

Jeste,samo vpn.lat, ukraina i m.youtube.com.

1 Like

Ode cena ponovo gore za Argentinu:

Meni je stigao mejl jutros za Tursku, uduplali cijenu skoro, sad je opet oko 4€ family paket kao što je bio i kad sam ga uzimao.

Obična nivelacija cijena, ništa više.

1 Like

Cena i dalje ista:
ReVanced za Android
SmartTube za Android TV
:grin:

2 Likes

A ja napravim glupost, otkazem danas turski nalog da uzmem family. Vpn radi ali ne prihvata karticu. :rage:

Poskupela turska

58 try za “obični”. Doduše, meni svakako mastercard ističe pa će morati da se traži alternativa jer nova neće moći da se doda na tursku jbg

Ukrajina je alternativa cini mi se mada svaki cas menjaju. Jbg 500 dinara nije malo… ali nije ni neka katastrofa. Sve poskupljuje, sta ces. Servis se i dalje prilicno isplati ko bleji na jutjubu dosta, to je naibitnije, i dalje je dobra vrednost…

Za family je to i dalje smesna cifra.

Fuck. Ističe mi mc, stigla nova, sve se nadao da će proći da je dodam kao backup payment, nope, na sve su mislili :smiley:

Ja sam superpovlašten, meni kad produžavaju karticu samo produže datum a ostane isti broj kartice, pa ne moram ništa da mijenjam. :slight_smile:

Ja sam Netflix zakačio pre neku godinu na TR, kad je moglo uz VPN. U međuvremenu mi je promenjena kartica, br ostao isti, samo nov datum i CVV kod. Ništa nisam dirao, uredno skidaju :rofl:
Edit, setih se da mi je tad stigao mail od PayPal-a (nema veze sa Netflixom) da su ažurirali podatke sa kartice i to je to.
Skoro sam dobio mail od Netflixa kako ne mogu da mi naplate, trt mrt, dva dana kasnije skinuli lovu i to je to.

1 Like

Toeto. :slight_smile:

Jel radi ovo jos uvek? Meni odbija. Pokusao sam preko VPN-a na kompu

Aman, NE MOZE PREKO PC-a nista da se uradi. Samo konzola prebacena na drugu regiju.

1 Like