Brate jel mora da se povezuje xbox preko media centra ili samo ubodem kablove u komp i xbox???Jel imas face da se lepo dogovorimo posto sam uspeo da pokrenem program na drugom kompu,pa da mi lepo to probamo???
ajde na msn ili skapy
Da li ovo radi samo za igre koje se igraju preko lana?
XBS-Link (BS sigurno stoji za Bullsheet :)).
Probao sam ja nesto slicno ovome (mozda bas ovo) kada sam bio banovan sa Xbox live-a 2009. Naravno sa velikim neuspehom.
Pozdrav svima.
Instalirao sam XBSlink,sve setovao kako treba,uradio port forwarding,povezao Xbox sa Pc-jem…sve sve sve.
Vidim 20ak servera,udjem u server sa MW3,tamo 40 ljudi pika…probam da se konektujem kad ono “prc” kaze
“Unable to connect to host” - i tako sa svim igrama na svim serverima.Napravim ja svoj server u MW3 i ljudi bez problema ulaze i pikaju ali ja da udjem kod nekoga nema sanse!!!
U cemu je problem?Da nije ping ili tako nesto?Mislim imam 12MB net kod SBB-a…to bi trebalo da je i vishe nego dovoljno za ovo.
Nemam JTAG-ovanu konzolu da bih isprobao PING LIMIT PATCH ali ne verujem da sam toliki baksuz da ne mogu da se konktujem
Ima li iko bilo kakvu ideju?
Pozz
Pozdrav
Oce neko da mi objasni malo ovaj hardverski deo, imam modem onaj stari iz poste roze-beli on ima samo jedan port za ethernet kabl, a drugi je preko usb-a. Jel moram da uzimam novi modem? I sad kad bi konektovao Box na PC preko modema, gde mi je onda slika sa Xbox-a. Nemam kabl za monitor(imam onaj za tv sa tri prikljucka crveni-beli-zuti) ne znam sta da radim, a i da imam kabl za monitor morao bih da nonstop menjam kablove dok namestim na pc-ju sve i onda na Boxu. plx help
Bok, jel igrate još šta preko xbslink-a ili xlink kai-a? šta i kada? ili slabo?..Ja sam jučer sa nekim španjolcima igrao dirt3 preko xbslinka, odlična je veza bila, ali na gears of war3 se nomogu nikako spojiti ni preko xbslinka ni preko xlink kaia…baš sam se nadao da će max payne imati system link podršku ali nema, navodno ni red dead redemption nije imao u startu nego je kasnije dobio sa nekim dlc-om…pa se nadam da će biti nešto…
p.s. ukratko, ne znam zašto ljudi imaju problema, ja nisam ništa previše namještao osim onoga navedenog u tutorialu, ona kvačica na win xp- sp2, ako ste vlasnik win 7 i još jedna tamo ne sječam se više, ali stvarno je na ovom forumu sve super objašnjeno, a za xbslink mislim da je samo jedna kvačica u pitanju. I naravno konzola mora biti povezana sa PC-em, ja osobno imam router pc i xbox u switcher i sve je radilo iz prve)
Hajde da pitam i ja. Skoro svake veceri se koljemo na cod mw3, igra te li i vi?
Igrao sam i par drugih igara. Radi sasvim ok.
Ima li stare ekipe?
Sent from my HTC Desire using ICS
A jel moze preko wi-fi ja imam slima pa da cepamo gears??A da rgh-ovana konzola mi je
ja rekoh cisto da testiram ali nikako nisam mogao Xbox sa PC-jem preko Windows Media Center-a…
Au bre ljudi svaka cast onome ko izmisli XBSlink…Mnogo dobra stvar za nas"cipovane" ili banovane…Sto rece @marQ ni ja nisam imao nikakvih problema sa namestanjem setingsa pratio tut nekog lika sa youtube-a i to je to…veoma prosta ali zanimljiva stvarcica…nego slabo nasih “servera”…Jer igra neko nesto preko ovog programa???
jedno pitanje…da li mora da i Xbox i moj laptop budu prikljuceni preko Lan kabla…jer preko Wireless konekcije ne mogu povezati Xbox i Laptop…XBSlink radi bez problema …jedno upariranje laptopa i Xbox-a nece pa nece…
Lan je zakon , probaj preko njega , sredi firewall na win
Sent from my iPhone using Tapatalk
nece pa nece…win7 nece nikako…
Joj ja sam sve pokusao…imam Huawei HG530 ruter…Problem je sto kada odem u podesavanja jedino sto mi od UPnP opcija pokaze je Enable the Universal Plug and Play(UPnP) Service i Allow users to make configuration changes through UPnP…i probao sam i cekirano i uncekirano…i nista…A kad god pokrenemXBSlink izbaci mi upozorenje Your XBSlink is not reachable from the Internet (port closed)
Please confihure your router and firewall to forward a port to your computer or use UPnP where available.
Moze neki savet?
Trebao bi da u ruteru imas opciju BASIC ili ADVANCED,pod tim nadji NAT pa VIRTUAL SERVER i tu namesti za koju ip adresu ti treba prolaz…
Evo uspeo sam nekako…Ali sad mi se javlja sledeci problem…Kada izaberem partiju…uzeo sam da igram MW3…i kad hocu da im se prikljucim izbaci mi ERROR Server is a different version 1.0…
Sta je sad to?
Evo sad skonta sta mi je raditi…Koliko sam ja razumeo treba updejtovati MW3…to jest taj title update…E sad opet pitanje…Da li to mogu uraditi tako sto cu u FSD na vec recenu igru stisnuti Y na dzojstiku…Pa otici u menage Title Updates i instalirati to sto mi nudi?
mozda si updateovao igru, a server je na prvoj verziji izlaska ili obrnuto.
Razumeo sam to…mene sad zanima kako da je updejtujem…Skinuo sam fajl na racunar…prebacio na flesh…Gde sad da ubacim taj title update?U koji folder na boxu?Posto kontam da je server na zadnjoj verziji…bar se nadam:)
nisi razumio. mw3 radi bez title updejta. znaci ako si napravio title update neces moc igrat jer je server diferent version…blablabla. moras izbrisat sve title updejtove iz mw3 cacha. ja sma to napravio tako da sam izbrisao iz fsd-a i nakon toga u orginal dashboard pod settings pa storage…tako nesto. i tamo ces negdje nac title update koji izbrises… uglavnom imas na googlu sve.