Xbslink (alternativa za xbox live)

Hoce li neko Black Ops na Ps3?? Igrao sam danas malo, bude dosta ljudi inace…

Ej ja uskoro kupuje i to i Killzone 3 pa cemo prziti. Dodaj me u Friend listu. Imas dole moj PSNid.

Dodacu te ako nam se vrati Psn :smiley: Igram ovde zbog zato sto imam CFW… Jbg

Pa vratio se PSN. Ima vec par dana. Radi MP. PSN Store ce da proradi do kraja meseca.

Igrate li i dalje preko xbslink-a na x360 i koje igre?

jel hoce neko da mi kaze kako da umrezim xbox na komp, znaci nikako ne mogu to da uradim, ako je neko voljan nek mi pusti neko kratko objasnjenje u PM da ne smaram ovde ovim pitanjima… thanks

Evo kako to da uradis sa modemom (ADSL) na XPu.

Prvo povezes hardver. Mislim da sa time neces imati problema. Onda odes u My connections i desni klik na ikonu konekcije → Properties → Advanced. Stikliras : “Allow other network users to connect…”
Onda u istom folderu, opet desni klik ali na ikonicu za Lan i kliknes Enable.

Restartujes konekciju, upalis xbox i to bi bilo to.

Pozdrav ljudi ja sam vrlo malo upoznat sa xbox konzolom (imam ps3) a planiram da je kupim pa jer moze jedan noob friendly odgovor
Jer ovo radi kao xbox live ili je to neka vrsta privatnih meceva???
samo da napomenem procitao sam svaki post na ovoj temi ali mi je malo zbunjujuce

Nije bas kao xbox live ali bitno je da mozes da igras protiv drugih ljudi…nesto kao lan.

JA sam vemoa zainteresovan,ko moze da pi malo pomogne u vezi ovoga??
:smiley:

pa jer moze matchmaking na tom programu jao kako sam uzbudjen za xbox!!!
Kada ga kupim ocemo li malo black ops zombie-ja obozavam ih al ih uvek igram igram sam…voleo bih multiplayer sa vama!!!

Ne moze ovaj program radi kao npr garena znaci LAN

E jbg nema ni jedna tabacina,barem ima gears…

Jel se desilo nekome da cim instalira xbslink da mu izbaci neku gresku?
The application failed to initianalize properly(0xc0000135)

Jel moze neko da mi pomogne u vezi xbslinka???

Probaj skinut svjezu verziju i ponovo install mozda ti to pomogne

Ja sam nov ovde…skoro sam kupio xbox…i sam rezem igrice i sve to…imam nekoliko pitanja…kakav kabal mi treba da bih povezao comp i xbox…i Tutorial na 1 str. ne radi…

U kom smislu da ih povezes? Da igras na monitoru? Ili zbog interneta? Pitanje ti je nejasno.

Jel moze neki link gde da skinem,ili daj neki vid kontakta posto sam veoma zainteresovan za ovo???
Brate jel mora da se povezuje xbox preko media centra ili samo ubodem kablove u komp i xbox???

Net mi nije nesto jak (3Mb/s SBB) jer ce moci da se igra sa ovim netom ?

To ti je dovoljno.

ako ti je neko dao sibni i meni nikolastojanovi20 ja sam pokusavao ali nisam isto uspeo

imali negde uputstvo na nasem ,problem moj je sto nemogu nikako da povezem xbox sa racunarom to jest sa media centrom tu imam problem sve ostalo mi ide ali ovo nikako negde gresim ,ili ako neko ima dobar you tube sa tim stvarima bilo bi jos lakse

uspeo sam sve barem mislim da nastelujem e sada zanima me kako da se vidimo na sistem linku imali ko slobodno samo da probamo
mozemo na msn ili skapy cisto da znam kako radi pa da igramo nesto