Xbslink (alternativa za xbox live)

Ako ste banovani sa Xbox live ili jednostavno ne zelite da placate tu uslugu ovaj program ce vam super doci jako jednostavan ne treba nikakav TUT za njega samo se instalira,pokrene i spremni ste za igranje svi zainteresovani nek se jave meni na pwt ili ovdje,a mozete i Skyw@lker-u sretno ;;;

Link za download :

XBSlink Download

TUT(kome treba):

(Tutorial) How to install and setup your PS3/360 for tournaments using XBSlink

ja nemam live …sta radi ovo ?? sta je ovo ? zasto ce mi dobro doci ? :slight_smile:

Pa preko toga moze se igrati bez xbox live neko kreira i igramo preko system link :slight_smile:

Sluzi da igras igrice protiv drugih na netu besplatno ako vec nemas para za xbox live ili ti je konzola banovana…

nemam sad vremena,kad budem imao javicu ti ovde porukom pa se cujemo za igranje :wink:

Ako i ovaj program ima isti limit pinga od cini mi se 20ms kao xlink kai necete se usreciti.

Pa ista smo zemlja mora radit :wink:

Jel neko probao ovo, jel funkcioniše? :slight_smile:

Ako si za samo mi posalji private msg pa se dog

Jesam :slight_smile: A jel ovo čudo može da funkcioniše preko router-a? Znači xbox normalno nakačim na router ili mora preko PC-a?

e za to nisam siguran ali pokusat ce mo poslat cu ti na private msn pa ce mo se dog

Evo danas smo probali JoKeR91 i ja i radi extra! :smiley: Narode ajde javite se da pičimo nešto preko ovog čuda, em se zaobilazi Xbox live em radi odlično… :slight_smile:

cekk …igram piratske igre …e taj program treba da se palca ??? kako ga instaliram na xbox ?? ja se izvinjavam na ovim pitanjima …ali kad vec ne znam …nek mi neko kaze plz :slight_smile: hocu i ja sa vama

Ma jok druže program je free i sve je besplatno. Sve što treba da uradiš je da ga skineš sa Net-a, instaliraš na PC i naravno povežeš xbox u mrežu (na komp koji ti je vezan na Net ili na router). Pošalji mi poruku na private da se dogovorimo… :slight_smile:

Ono što program zapravo radi je da preusmerava vezu sa xbox-a preko internet-a i omogućuje system link igranje. Mislim da na ovaj način može najviše 16 igrača da se poveže po jednoj sesiji mada nisam siguran…

E ljudi ja sam malo glup za ove stvari al kako da povezem xbox sa laptopom?Kako god pokusam preko routera nece da skonta…Izvinjavam se ako nije vezano za temu…
Inace rado bi igrao snekim pa da se dog. :happy

A koje ste igre igrali?

Igrali smo Halo reach i Black ops uglavnom mogu sve igre koje imaju podrsku System linka :slight_smile:

Kad budete opet igrali posaljite mi poruku na PM, samo bar dan unapred, da se isplaniram :smiley:
Pozz

Evo igraćemo sutra tj. danas uveče (petak). Ako se kačite preko router-a samo aktivirate na router-u podršku za UPnP protokol… Najbolje da svi zainteresovani kontaktiraju mene ili JoKeR91 -a na PM :slight_smile:

Veceras nije bilo igranja?