Ako ste banovani sa Xbox live ili jednostavno ne zelite da placate tu uslugu ovaj program ce vam super doci jako jednostavan ne treba nikakav TUT za njega samo se instalira,pokrene i spremni ste za igranje svi zainteresovani nek se jave meni na pwt ili ovdje,a mozete i Skyw@lker-u sretno ;;;
cekk …igram piratske igre …e taj program treba da se palca ??? kako ga instaliram na xbox ?? ja se izvinjavam na ovim pitanjima …ali kad vec ne znam …nek mi neko kaze plz hocu i ja sa vama
Ma jok druže program je free i sve je besplatno. Sve što treba da uradiš je da ga skineš sa Net-a, instaliraš na PC i naravno povežeš xbox u mrežu (na komp koji ti je vezan na Net ili na router). Pošalji mi poruku na private da se dogovorimo…
Ono što program zapravo radi je da preusmerava vezu sa xbox-a preko internet-a i omogućuje system link igranje. Mislim da na ovaj način može najviše 16 igrača da se poveže po jednoj sesiji mada nisam siguran…
E ljudi ja sam malo glup za ove stvari al kako da povezem xbox sa laptopom?Kako god pokusam preko routera nece da skonta…Izvinjavam se ako nije vezano za temu…
Inace rado bi igrao snekim pa da se dog. :happy
Evo igraćemo sutra tj. danas uveče (petak). Ako se kačite preko router-a samo aktivirate na router-u podršku za UPnP protokol… Najbolje da svi zainteresovani kontaktiraju mene ili JoKeR91 -a na PM