ukucajte u Remote Host xboxrepublika.no-ip.org i kliknite na Start Engine i zatim Annouence to Remote host i povezace vas odma bez potrebe da svaki put trazite IP adresu servera…
Nema potrebe da se mjenja Remote host… moze se konektovat i na otherhost.dyndns.org i samo start engine nakon toga cloud list i rijesena stvar.
Nemoj gledat taj spisak jer nije sigurno,radije pogledaj na sajtu njihom sta podrzavaju
U pravu si - nije radio Mortal Kombat
svaka vam čast kad ste napravili da ovo radi box neće ni da mi spoji sa Pc-em dali je prokleta 7-ca ili nešto drugo nemam pojma ali ja od ovog dižem ruke
Pa ja imam /-icu i imam neko osnovno znanje o povezivanju računara, mislim nije neka mudrost podesiti… Ako imaš neki problem piši na PM ili ovde, možda možemo da pomognemo…
HEElllPPP :doh: sta da radim skinem xbs instaliram greska,obrisem instaliram opet greska…ako bilo ko zna odgovor pomazite please…hteo bi da igram u mrezi ali to je izgleda nemoguce
ja nisam uspeo ni da povezem konzolu sa racunarom,a kamoli da igram online
Sta je ovo niko ne moze podesit konekciju izmedju racunara i xboxa googlajte malo “kako povezati xbox sa pc” il evo neki klip od mene sa youtube :
evo jos jedan:
ja sam svakako zainteresovan sve je sad prošlo testove xbox i pc na net-u
samo još da saznam kako nekog da vidim u syste linku sve kao kliknem join a kada odem na system link prazno
Čekaj da se dogovorimo svi i nađemo da budemo u isto vreme online… Najbolje za vikend uveče ili preko dana… A gledaj da razmeniš Skype samnom pa da te ubacim u našu grupu na Skype-u gde ćemo se dogovarati za mečeve… Samo mi pošalji PM ako si za igranje…
Ljudi kad igrate ovo? I sta igrate? Nikako da se nadjemo…
Da li je neko probao Kinect sports kroz xbslink ?
Nismo još probali ništa od kinect-a slabo ko ga ima, možda ga ja nabavim al tek za koji mesec…
Trenutno isprobane igre koje smo igrali preko XBSlink-a i koje rade bez problema su CoD: Black Ops, Halo Reach i ODST i Colin McRae Dirt 2… Ima još dosta igara koje bi bilo dobro igrati npr. Gears Of War al nikako da se nađemo… Trenutno nas ima na Skype-u (barem kod mene) sedmoro. Međutim samo nas trojca, četvorica smo svako veče online… Ako vam se igra prikljućite se, nema tu neke mudrosti…
Dobro je da ima instalacija za linux jer ja koristim taj os na laptopu
Napokon sam i ja namestio ovo cudo da radi.
Ako imate mrezu sa NAT morate da otvorite dva posrta na routeru 31415 i 3478. Cuvenu poruku koja se pojavljivala nekolicini od vas iz prethodnih poruka sklanjate tako sto odstklirate trecu opciju u settignsu “use could server to check incoming ports”.
Moze li mala pomoc i za mene, jer imam jedan problem, a to je ekstremno mali broj servera na cloud listi.
Da li neko zna postoji li jos neka lista cloud servera osim one koja se nalazi na http://www.secudb.de/~seuffert/xbslink/cloudlist/ ili je to to.
Sa vremena na vreme se poveca lista, ali su to nazalost uglavnom PS3 linkovi.
Isti problem je i kod mene samo 4 servera mi prikazuje
hej drugari, znam da sam obecao da cu vam se prikljuciti, ali u medjuvremenu sam uzeo Live tako da nemam potrebe za ovim
dali neko zna ,probao sam da uradim sve ovo i jedini je problem xbox sa pc ,pa vas pitam dali je moguce da sam ruter ne podrzava konekciju nesto sam video na sajtu xbox za neke rutere i vidim da su stavnjeni koji podrzavaju a medu njima nema moj imam neki d - link
uh sada nesto procitah I dont know how to connect my xbox 360 to media center… please help? - Yahoo! Answers dali je moguce da nemoze na 3 ja imam windows ,verovatno ostali koji nisu uspeli mozda imaju slican problem