Jel stigao Gold?
nope! nadam se da ću večeras imati info po tom pitanju 
Promenjen je mail za sva pitanja u vezi kartica i poena: [email protected]
Stigao Live Gold!
Cene su malo korigovane, Live 3 meseca je sada 19,00 eur a 12 meseci je ostao ne promenjen, osim za Gold Membere, gde je cena skočila za 1 eur, dakle,** 41,99/40,99** eur.
I uplata je pojednostavljena, tj možete uplatiti u bilo kojoj banci, to nam javite, mi proverimo i stiže code!
Pošta je super, ali nemamo kontrolu nad tim ko je i kada uplatio, osim ako se ne ode lično, što je poprilično zamorno i ne toliko efikasno. Plus, pošta naplaćuje proviziju :/.
Preporuka je da preko svojih banaka vršite uplate, posebno zbog brzine i minimalnih troškova.
Pozdrav.
Prvo moram da kazem da su cene super, a drugo, hteo sam da vas pitam hocete li nabavljati 1200 ili 1600 poena ?
Hocu da kupim 2 DLC-a za Alan Wake ( inace ovom prilikom da vam preporucim igru ako je niste igrali posto kida ) a oni kostaju po 560 poena tako da mi je 2100 puno.
Ja cu da sacekam ovaj apdejt, da vidimo kakva ce biti situacija sa lajvom, posle toga narucujem 12 meseci. Kakve sam srece, do tad ce opet da nestane. 
Poslao sam request za 2100 poena. Niko ne odgovara mail?
trenutno je nestašica 2100 poena ![]()
To je manji problem nego da mi ne odgovarate na mail. Ovako ne znam sta se dogadja. Koje kartice sa poenima imate trenutno?
Trenutno nijedne. Upravo pregovaramo sa dobavljačem o tome i nadam se uskoro pozitivnim vestima.
Da li mogu uplatiti u nekoj od banaka u Republici Srpskoj za live pa da mi pošaljete mail sa kodom
Bojim se da to nije trenutno izvodljivo i da bi te više koštala ta transakcija nego da kupiš code negde na netu.
Sa druge strane, ako znaš nekog iz Republike Srpske ko ima PayPal nalog, možeš onda preko te osobe da nam pošalješ novac mnogo brže i da tako kupiš code.
PayPal radi bez problema za BiH.
Ok,hvala na odgovoru…Idem za nekih 20-ak dana u Njemačku pa ću onda tamo kupiti
Ok, imamo opet svega na lageru 
Svaka cast za XBR Shop!
Narucio 12 meseci golda, i sve zavrsili za 5 minuta! ali bukvalno! 
hvala ![]()
uglavnom, da znate, ponekad zavisi od banke do banke kada će uplata biti registrovana i prikazana na našem stanju. Nekad je to par minuta, ponekad par sati.
Da potvrdim to. Npr. Ja sam u subotu narucivao. Da nisam uplatio u istu banku iz koje je XBR shop, tek bih u ponedeljak stigla potvrda uplate. Sto i zamalo da nisam uradio na pocetku heh, otisao u Cacansku i obarao se sa zenom da mi vrati pare i papir kad mi tek posle rekla kad ce uplata :DX:
Kako stojite sa MS poenima ?
Treba mi 2100…
Ima poena!
Jel ste dobili mail ?