angažovani smo i na Exit festivalu, pa se stvari odvijaju malo sporije. Očekuj da ti se danas javi Robotnjik…
Angazovaniste kao pojedinci ili kao XBR?
pretpostavljam u sklopu njihove DJ karijere 
da da, stigao je mail o uplati ali još nije stigla sama uplata, verovatno zato što je uplaćeno u subotu, a neke banke to registruju odmah ili prebace u ponedeljak. Uglavnom, sutra stiže code, nema problema ![]()
Preziveo sam i ja nekoliko Exita pa razumem da ste svi malo usporeni…
Banca intesa nije radila u subotu pa je uplaceno u AIK banci, nadam se da cete sutra biti obaveshteni, pozdrav !
Poslato ![]()
Da sve je u redu, hvala.
Bilo bi dobro kad bi uveli Alertpay,Imal neke shanse za to?
Hm, veoma interesantno!
razmatra se.
Imam brdo love tamo,bash bi mi leglo da moze 
poslao sam email u vezi kartice od 4200 poena, a usput zelim da pitam gde bih mogao jos da narucim poene a da stignu preko email-a a da nije shopto - posto na tom sajtu ne mogu da se registrujem, hvala unapred!
Poslat je mail sa upustvima.
ja imam jedno pitanje
Da li mogu te kartice da se preuzmu licno?
Kodovi/kartice koje mi imamo nalaze se u ovom obliku:

i tako ih prosleđujemo na mail kada se potvrdi uplata. Dakle, ne posedujemo ih u fizičkom obliku, nego je lager sa kodovima on-line i prema porudžibini sa istog šaljemo code. Pošto smo često na putu, ovako je najjednostavnije i najbrže da doturimo karticu kupcu i zato ne praktikujemo lično preuzimanje.
hmm…Pa ja bas nisam siguran za ovo ja uplatim i ne dobijem kod?Nemam nikakvu garanciju da cu da dobijem ako uplatim?
Pa tu je celi XBR Shop,koji se bavi prodajom puno vecih stvari od kartica kao sto su konzole,televizori…i sad ce on tebe da zezne za jednu karticu…stavi se na njegovo mesto,sta ima od toga,sta nebi to bilo malo smesno…
E kamoli srece da su svi posteni kao i oni!!!
Pogledaj šest strana unazad sa komentarima ljudi koji su koristili naše usluge o tome koliko je brzo i pouzdano. Pregurali smo preko stotinu prodatih kartica i nismo imali problema a bilo bi poprilično glupo sa naše strane da prevarimo nekog i zaradimo na “kratke staze” i izgubimo sve ostale kupce koji će ponovo pazariti preko nas. Kako kažu dobar glas se daleko čuje, loš još dalje a to nam ne treba.
Naravno, uvek ti ostaju i neka druga rešenja ukoliko ti ovo ne odgovara i tvoje je pravo da koristiš ono koje ti je bolje.
Možeš i u Gamesu da kupiš, samo platiš 1000 dinara više nego u Shopu i dobiješ parče šarene hartije sa kodom na njemu 
Uredu je sve to ja jesam citao komentare,ali zelim da budem siguran jel danas nije ni 20 evra malo.
nego da li imate i za 1 mesec?
Ima i za jedan mesec ali mislim da je to neisplativo - 10.5 eur / komad