Ajde preko PayPal cu, samo mi posalji na mail gdje i sta saljem, ovu cu od 4 mjeseca. Vidicu da to sutra bude gotovo
Ok, uplatu šalješ na [email protected] a kao message uz uplatu staviš ko šalje i za šta je uplata.
Uplatio je preijatelj preko PayPal, ali posto prvi put radi uplatu na ovaj nacin, nije siguran da je sve proslo kako treba. Uglavnom, mislim da je sve ok
Sve je ok napravio + poslat ti code na mail.
Dodali smo i kartice od **1200 MS **poena (one su za EU region) po ceni od **16.5 **eur.
Jesenje sniženje
[SIZE=5] 800 Microsoft Points EU kartice - **10.5 **eur
[/SIZE][SIZE=5]1200 Microsoft Points EU kartice - 15.0 eur[/SIZE][SIZE=5]
[/SIZE]
Na žalost, zbog trzavica na kursu dollar/euro i uslova dobavljača, morali smo povećati cenu 2100 MS poena. Preporučujem da ove poene uzmete na nekom drugom mestu ukoliko ste u mogućnosti:
[SIZE=5]2100 Microsoft Points EU kartice - 24.5 eur
[/SIZE][SIZE=5]
[/SIZE]
Hteo da kupim godinu dana live gold, ako može mail na [email protected] sa brojem računa i jel moze preko poste da se vrsi uplata posto kod mene nema banka intese a vidim vi je dosta koristite
Ne mora da se uplaćuje u Intesi, može bilo koja banka. To je zgodnije jer su uplate brže nego preko pošte, ali i pošta je opcija.
BIće poslat mail.
Mail sa podacima poslat istog dana kada je i zatrazen, ja sam tek danas (subota 6.10) uplatio u posti live za godinu dana, znam da se zbog proknjizenja ceka nekolko dana, ocekujem kodove pon-uto-sre
Kod aktiviran, sve ok + za shop
Poslat meil sa skeniranom uplatnicom za 1200ms poena.
Poslat code.
Tebi neće nikakvi računi da dolaze, pogotovo ne od microsofta. Nađi neku adresu na netu i to je to. I ovo nije tema o problemima nego o shopu, otvori novu temu ako imaš neki problem.
Yup, tako da je sav off topic pobrisan…
Uzeo gold sve je proslo ok
Nadam se dobroj saradnji i u buduce
Hteo bih da kupim 4200 Microsoft Points EU ako može na mail.
mail poslat.
Sve zavrseno u roku od 1 sata, jos 1+ za shop
Trenutno je nestašica 3+1 mesec kartica za Xbox Live Gold membership. Sve ostale i dalje ok.