Sorry, zaglavio sam na Exitu =/
Poslati su mailvoi, nadam se da je i tebi stigao.
Ja bih da kupim godinu dana gold pa ako može mail na [email protected] sa brojem računa
Poslata uputstva na mail
Uplatio,dobio kod kroz 10 minuta.
moze neko da mi objasni zastra sluze ti poeni?
Za kupovinu na live-u… igre,dlc-i,teme…itd.
to znaci da mogu da kupim npr Pes preko toga i da ga igram bez CD-a?
NIsam siguran za pes jer postoji sansa da je region lokovana on demand verzija nije bitno sta je to ali ako je tako nece ti raditi…kada sam rekao igre mislio sam pre svega na arkade igre tipa limbo,trials hd …itd
Mada i kada je nesti region lokovano preko vpn-a mozes to da resis i da skines i onda mozes da igras bez cd-a ali ne znam zasto bi to radio jer su sve te igre nerealno skupe tipa oko 60 e i slicno cak i one stare na live-u drze cenu ako hoces originale zavvi ti je bolja varijanta.
Hteo bih da downloadujem Crysis1 pa me zanima je l mi treba i live gold za tu akciju ili samo poeni,…i je l to uopste moguce odavde.Xbox nije flashovan,nije banovan i za englesko trziste je(kupljen tamo). Znaci zanima me kako,koliko,kome,gde,sta… 
Trebaju ti samo poeni, gold ti ne treba. I može odavde da se skine, nema nikakav lock.
zeleo bih da kupim godinu dana Gold Membership-a, ali imam pitanje…
kako se to aktivira, da li dobijam novi profil ili samo dodam 12 meseci Gold Live-a na profil koji vec imam?
posto sam vec ranije kupovao Gold online, i sada imam problem ''Status code: 80190864, billing violation" (kako nemam adresu u USA, koristio sam nepostojecu)
ne mogu uopste doci do opcije da kupim Gold na konzoli, a na sajtu xbox.com pise da kontaktiram support sluzbu.
Je l’ i dalje vazi ova prica, poslao sam mejl i pm jos u subotu, niko ne odgovara?
Robotnjik je zadužen za ovaj deo Shop-a, no on je u Berlinu. Sutra se vraća.
i ja sam poslao jedan za poene i sada shvatam hvala na infu valjda ce sutra da odgovori
ok, hvala na informaciji
Poslao sam meil, kada budete mogli pošaljite instrukcije za 4 meseca Gold. Pozdrav
Poslat meil sa skeniranom uplatnicom. Kada budete ugrabili vreme, posaljite mi kod i instrukcije gde da ga unesem.
Pozdrav i hvala na brzom odgovoru!
@robotnjik-je li problem ako ja narucujem iz BIH?
[email protected]
ne bi bio problem ali jedini način je PayPal jer drugačije iz BiH ne bi mogao da uplatiš za Srbiju. Ili ako imaš nekog ovde pa da on uplati za tebe i tako se reši.