XBR Shop - Prodaja Xbox Live Gold Kartica i Microsoft Poena

Da pitam, meni je na profil drzava USA moram da kupim US poene,right?

Za USA profil moras da kupis USA poene a na prvoj strani ti pise sve sto trebas da znas o ceni i kontaktu.

Oce biti uskoro kartice od 4 meseca ?

Prijavićemo odmah ovde!

Vidim ima novogodisnja akcija za X360 :smiley: Oce li biti za MS poene ? I placa se u eurima ?

Još ćemo videti za poene, oni su najnezgodniji za pakovanja bundlove.
Plaća se u protivdinarskoj vrednosti po kursu Banca intesa-e.

poslao sam zahtev za ms poene pre 4 dana niko mi nije odgovorio? subject “kupovina2” posaljite mi pls koliko trebam da uplatim na mail. thx

Poslao porudzbinu za 4200 poena i 3 meseca LIVE. Cekam uplatnicu, ako moze sto pre, hitno je. Hvala!

Poslato je odmah. Proveri spam folder a prosledićemo ponovo!

Poslao e-mail sa skeniranom uplatnicom. Ocekujem kodove, sto pre ako moze, jer mi hitno trebaju! Pozdrav, najbolji ste!

Oce li ti kodovi? Poslah e-mail pre 4 sata i nista. Trebaju mi hitno pa sa zato nestrpljiv. Pozdrav!

Pozdrav, Poslali smo ti mail sa objašnjenjem. Uplate preko pošte se kasno proknjiže a kada su uplaćene pre kraja radnog vremena, onda se proknjiže sutra ujutru (zato su banke bolja opcija). Sa tvojom uplatom je sve u redu ali se još ne vidi na e-bankingu.

Aha ok ok, hvala. Znaci sutra stize?

Da, odmah ujutru bi trebalo.

Jel proknjizena uplata?

Konačno jeste i kodovi poslati!
proveri mail ili spam foldere ako je zalutalo.

Da li ce biti uskoro 4 meseca live-a ?

Za sada ne

Zanima me ovako …
Imam live account ali nije gold vec clasican e sad mene zanima hteo bih da kupim 800 poena koliko inace kosta DLC za online igranje PES 2013
kad kupim tih 800 poena i skinem taj dlc … da li mogu onda da igram online ili i dalje moram da postanem GOLD clan

treba ti gold da bi igrao online