E jbg, da obrisem?
Ma jok nema potrebe.
I want to drop some insider info since I am not yet verified. Still waiting for the verification. Xbox series x production has started in Malaysia and China already on last week’s Monday. They are going in with full capacity.
Kažu da je proveren info…
Onda će stići na vreme
Šuška se septembar, ali novembar je onda 100%.
I novembar je super, samo da nije sledeća godina.
Šta god ovo bilo. Prosto nema nikakvih većih informacija… Ali ako je istina atmosfera je definitivno super…
To su oni sta rade forza horizon, umeju lep svet da naprave a nesto dobro sem voznje, videcemo.
Zanimljiv detalj:
Microsoft has taken steps to make it easier for third-party game developers to work from home. For example, Microsoft gives these teams specialized development kits that let them simulate the environment of the unreleased next-generation console so they can build games for it. Normally those kits are closely guarded and have to stay in the office, but now the company is letting them be used from developers’ homes.
Omggg pa zar na pocetku generacije i s novim hardverom nmg da izguraju 60fps ? Znam da je velika open world igra sa verovatno super grafikom al opet … Al najjaci su mi oni sto se stvarno loze na 4k120 na konzolama Moci cete minecraft tako da pokrenete.
30 fps ce ostati zlatni standard, raytracing pojede resurse za cas, pogotovu u 4K. 60 fps ce biti za MS ekskluzive, Sony ostaje na 30 fps, zato sto ce zeleti da pruze najbolju mogucu grafiku dok ce MS ciljati na igrivost i multiplejer, znate vec pricu…
120 fps ce imati svoju ulogu, ali za VR.
Zašto smo mi u opšte od ubisofta očekivali bolje? Prosto su toliko poznati sa svojim optimizacijama, da mi je ovo baš neočekivano… Da li će opet da izađu sa izjavom da konzole nisu dovoljno jake?
Be, biće vožnje, biće igre tipa girsi 5 koji su već najavljeni da će imati 120 FPS-a… Tako da biće igara sigurno samo ne od ubisofta…
Ah ma da, ne racunam oldgen remastere, mislim bilo bi lepo poterati to u 120fps, ali nisam siguran koliki je realni benefit u odnosu na vrlo fluidnih 60fps, da li je razlika toliko uocljiva kao izmedju 30 i 60 fps (na 120hz televizoru, na 60hz je pomalo besmisleno).
Pa isti je skok kao i sa 30 na 60…
Sve više razmišljam da uzmem X1X za 300 EUR i gamepass, ostavim PS4 PRO i da naprosto zaboravim novu generaciju na 2 godine. Uzdam se u frist party studije da me preubede, ali kako dani prolaze, sve sam skeptičniji.
Pa zar je netko ocekivao 4K/120 fps? To je moguce jedino sa zastarjelom grafikom. Bilo bi extra kad bi sve igre bile 4K/60fps sa top grafikom.
Upravo to.
Koja tuga, hocemo li ikada docekati tih 60fps…
Jbt frljaju se sa nekih 8K u 8k ce sah da im radi na stabilnih 13fps.