Zbog prostora, naravno. Nema mesta na polici za tv.
Ma jok cak razmisljam da prodam One X i da batalim konzole,ostanem samo na PCu
Ko bude prodavao konzole po tim cenama koje pišu na forumu, nek budu ljubazni i prvo nek postave oglas ovde kod nas domaćih pa posle na kp i sl.
I mi dušu imamo 
Ko za 180 prodaje ps4 odma nek mi se javi ako hoce 
Xbox Series X price leaked in retail screenshot – and it’s eye-watering | What Hi-Fi?
Znaci kod nas 1000e 
Ako bude 600 dolara, Sony ima da ih izgazi na startu kao sto je bila prica i na pocetku ove generacije.
A sony će 700 da bude 
Uvek su mi smešne te leaked priče o tako bitnim stvarima, to su samo pretpostavke, kako neko može da zna cene ako svi ćute?
Dajem ostavku ako bude više od $499
.
Juče je održana Xbox Series X prezentacija u okviru Hot Chips predavanja i izašlo je dosta detalja, ali pošto je to namenjeno pametnijim ljudima a detalje možete videti ovde:
Kao i ovaj članak:
XSS ima BC ali nema disk drive. Kako ce sada ljudi sa fizickim kopijama da igraju te starije naslove na XSS? I zanimljivo je da kod SS ne pise Series X exclusives vec samo next gen support.
Nema mnogo smisla da ne podrzava next gen ekskluzive. Koja je onda poenta konzole.
Slazem se za PS5, ali to su iste konzole. Jedna sa drive-om druga bez i nema druge razlike. Ovo je zato drugacija prica, to nije Series X bez drive-a vec slabija konzola koja ne verujem da ce imati dve opcije kao ps5 takodje ne verujem da ce biti Series X bez drive-a. I onda kupis tu jeftiniju verziju i sve igre koje nisu u pass-u moras kupovati digitalno novu kopiju igre.
Digitalna konverzija je isla i na XO. Disk je samo sluzio za verifikaciju, a sam sadrzaj diska je skidan u digitalnom obliku spremljen za Xbox One.
Ako je neko nekada igrao Win igru na MacOS sa vine wrapper, slicna stvar.
A zasto podrzava samo digitalne last gen igre, pa jednostavno-diskovi su vec prodani i u cirkulaciji. Od digitalne prodaje vide profit, od diska profit je vec zabiljezen.
Sve je to ok, ali kako ce da verifikuje kada nema gde da ubaci disk. 
Pogledaj gore, napravio sam mali edit. Last gen je mogao sa diskovima, ovaj nece moci, motiv je novac (ofc).
Mozda uvedu neki program za prenosenje verifikovanih diskova sa XO, ali isto tako mislim da ce biti taman toliko komplikovan da ce ljudi radije da iskesiraju 20$ za digitalnu kupovinu.
Mozda ce ljudi moci da posalju bar kod sa fizicke kopije i da dobiju digitalnu verziju za fraj.
I tako ces kupovati svaku igru ponovo sa 360 ili OG Boxa ako je nema u pass-u? ![]()
Pa sigurno da ne, samo one koje zelim da imam u kolekciji, to mozes da razumijes.
Ovo je prva generacija gdje cemo od starta moci da prenosimo biblioteku igara sa jedne generacije na drugu, mislim da 20$ nije neka cjena za igru koju zelis u trajnoj kolekciji.
Npr ponudi mi sada nasviranu Mass Effect trilogiju, ja prvi dajem pare za nju (ako pratimo logiku da su igre unapredjene sa rezolucijom/fps nakon konverzije)
A sta je sa ljudima koji sve te igre vec imaju u kolekciji? Kupovace ponovo te igre? Meni je to problem sa situacijom a ne da li bi ti dao pare ili ne za unapredjenu verziju.
Pa jeste problem, ali nije problem kao do sada. Do sada nisi nikako mogao da preneses igre sa prethodne generacije, ovo je bar korak u pravom smjeru.
Na sta mislis? Da 360 i OG Xbox igre sa diska nisu igrive na XO?