Nije bas adekvatna statistika posto pc ima hiljadu namena mimo gaminga.
26m gaming pcs shipped, sta ti tu nije adekvatno ? I to se verovatno racunaju samo gotove, spremljenje unapred masine koje zovu “za gaming”, e sad dodaj milione samostalno sklopljenih racunara na kojima se ljudi igraju. Nisu to neke prevelike ogromne brojke al sigurno je neka lepa cifra koja ce da im donese solidnu kolicinu $ 
@jahalang0112 pre neki dan samsung kaci na tviteru “The power to play from anywhere. Unpacked on August 5, 2020.” A i jos pre se pricalo da ms i samsung rade zajedno oko cloud gaminga. Nesto se sigurno sprema.
Al je MS dodao gas, znači ne koči uopšte
.
Baš su rešili da isprave greške prošle generacije.
Sad mi Sony lici na Microsofta na pocetku prosle generacije. Puno je tu propusta i dosta nejasnih stvari. Za mene je jos razocarenje sto Spiderman nije 4K/60fps na full detaljima. Sta ce tek poslije biti kada su problemi na prvim igrama… Sta ono rekose, treba tv koji ima HDMI 2.1 zbog 120 fps-a…
Vi se jos stvarno nadate 4k/60 fps a bukvalno se zna da ce 90% igara biti 30 fps 
A i zasto se to potencira kad njihove ekskluzive rade maestralno sto se i vidjelo u ovoj generaciji, pogledaj samo TLOU2 i GoT kako rade i izgledaju na base ps4.
Xbox Series X ce glatko vrtiti 4K/60fps, puno je jaca masina od PS5.
To je najbolja opcija, samo sto treba novca za taj pothvat 
svanulo 
Sta mislite kad bi mogle biti otkrivene cijene konzola?
Za XsX prognoziram avgust, za ps5 nemam ideju.
Sony čeka MS da se izjasni. Ništa pre toga 
Trebalo bi do kraja avgusta da znamo za obe konzole koje su cene.
Sviđa mi se što je ovo oko DPAD-a takođe crne boje, na sadašnjim belim kontrolerima ubedljivo najgore rešeno, najviše se prlja baš između gore/dole/levo/desno tastera.
Ne znam da li je bilo ali evo neko poredjenje sta nam treba od kompa da bi gurali kao na konzoli.
Realno nije preterano ali opet videcemo.
To stalno rade… Moraju i PC sajtovii, YouTube kanalu od nečega da žive a realno to retko koga zanima 
Ne bih rekao. Nije lose da neko zna okvirno pa baci na papir sta mu se vise isplati.
Da li da ubaci neki paru u komp i dobije isto ili vise ili da kupi konzolu.
Nekome mozda ima logike.
Samo sto takav komp nece trajati kolko i konzola. Videli smo ps 4 kako tera Ghost posle 7 godina, aj sad pokreni takvu igru na kompu istog godista.