Ogroman plus za njih ako bi ovo uspeli da kupe.
Microsoft bi u ovoj generaciji mogao imati cak i vise kvalitetnih igrica u odnosu na Sony…
U svakoj generaciji su to mogli al su uvek nesto usrali 
Ovo sam baš i ja pomenuo negde da bi bio mnogo dobar potez kad bi uradili ovako nešto.
Da imaju sredstava - imaju. Da im se isplati - itekako. Bar iz mog ugla 
Po meni (mozda gresim) isplati se uzeti novu konzolu prvi dan.
Zasto? pa ok bice 450-500e prvi dan…
Uzmem sada da cekam 1-2god da cena “padne”
Za tih1-2g ce cena da padne za mozda 100-150e. Pa to je smesno. Da cekam 2god zbog 100e.
Onda ce neko da kaze “ej nema jos dovoljno novih igrica” Bice par komada, a stare ce da rade sigurno lepse i bolje. Tako da opet opravdava tih 100-150e razvucenih na 1-2god.
Ovo će najviše zavisiti od toga da li licence i IP za video igre dolaze zajedno sa studijima. Ukoliko ne, onda je pitanje kako bi na kraju sve ovo moglo da ispadne. Bilo bi lepo kada bi MS ovo izveo do kraja.
Some of WB Games’ IP, such as Mortal Kombat, might be included in the deal. However, the rights to other IP, like Batman, almost certainly would not be, but a licensing agreement could allow for further development within WB Games’ franchises, including the Batman: Arkham and Lord of the Rings series.
Da li mozete da zamislite Mortal Kombat kao xbox exclusive? Da li vidite jacinu te recenice?
Sa ovim nemaju greske i samo lud bi propustio ovako nesto pa nek kosta kolko kosta, bar oni imaju love. Kada se setim Killer Insticta mozda i imaju u planu da uvedu tako neku igru kao novu excluzivu.
Ma nema sanse za tako nesto, sve to previse kosta da bi u dogledno vreme mogli da povrate pare. To moze samo da se isplati nekom ko ce te igre da stanca za sve moguce sisteme a ne kao ekskluzive.
Cena nije problem ako postoji vrednost iza kupovine. Problem sa WB studijima je što nemaju puno sopstvenih IP, nego dosta toga licenciraju a ni sam AT&T ne pomaže u celom procesu jer izgleda žele da zadrže neke od njih. MK je primer originalnog IPa koji vredi dosta, pitanje je da li je MSu vredno baviti se svime time. Sve dosadašnje akvizicije su se odnosile na studije koji imaju svoje IP, koji se dalje mogu koristiti i razvijati. Takođe lokacija i organizacija.
Ovo ce biti zaokruzen proizvod 
Više skockan 
Postoje glasine da ce Microsoft ukinuti pretplatu za Gold, tako da ce online igranje biti free.
Teeeeeeesko da se i oni i Sony odreknu tolikog novca.
Mislim da je moguce sto se tice MS-a. Pa njima je sada glavni prihod Game Pass i kontam da od njega planiraju da zive, a ukidanje Live Gold-a je mudar potez gledamo iz vise aspekata.
@MikiBanter Upravo to.