Ja o ovome palamudim vec godinu dana ![]()
Ma sve su to manje-vise marketinski trikovi da se nesto proda, bas kao sto sam siguran i taj famozni HDMI 2.1. Proizvodjaci televizora platiti proizvodjacima konzola da na silu guraju HDMI 2.1 a kako bi ovi imali vecu prodaju televizora. Pitanje je uvijek bilo odnosa ulozenog i dobivenog…
4K, 60fps i ray-tracing.
Izgleda da bi Xbox Series X mogao biti dostupan tijekom osmog mjeseca.
Da, ali danas je to jedna od top vijesti. Izgleda da bi mogao biti 8 mjesec bez obzira na pandemiju.
Čini se da bi mogla serija S biti moja nova konzola. Jeftinija, jednako snazna + ne moram ulagati u 4K TV. Šteta za disk doduše, jer imam nekoliko igara na cd-ima, no stare su igre i nece biti neki trosak ponovo ih kupiti zatreba li.
Oni su odavno stavili launch “Holiday 2020” što je kasna jesen, nikako leto. Ja bih voleo da je tako, ali moraćemo duže čekati.
Kakav crni 8 mesec jos ako se korona ponovo aktivira pola nas nece ni ugrabiti prvi talas konzola.
I ja mislim da će biti nestašica konzola samo tako.
MS je fabrike za xbox pomerio iz Kine koliko sam čitao. Tako da oni nisu u opšte ili dosta manje pogođeni u odnosu na one fabrike u Kini.
Mene ne bi iznenadilo da se odluce za prodaju u 8 mjesecu.
Za PS ne znam, ali microsoft zna sta hoce i apsolutno je sigurno da prodaja krece kraj ove godine. MS je sve zavrsio samo se ceka predstavljanje igara i series s u julu i oni su zavrsili sa predstavljanjem. 8. Mesec zagarantovan.
Opet nesto suska 
Jel skida ovaj lik kapu nekada 
Možda kada se kupa mada je i to upitno