Xbox Series X: Bliži pogled na tehnologiju sledeće generacije

Jedno odlicno kuciste od nzxt-a u u sx fazonu :slight_smile: Svi zivi ga hvale i nenormalne ocene dobija u opisima svuda. Kako se bude priblizavao datum izlaska sx bice sigurno sve vise i vise ovakvih kucista.

Ja sam se stavio na listu kod @ninja mjesecima unazad. :slight_smile:

3 Likes

Sto da ne?

Neka vrsta pre-ordera će svakako biti…Čim budemo imali više informacija postavićemo na forumu.

2 Likes

3 Likes

Koliko li će ovo da košta?

Ovakav recnik bi trebalo zabraniti.

2 Likes

1 Like

https://youtu.be/juoB0Tm12yw

2 Likes
2 Likes

:eyes:
:shvata gde živi:
:pensive:

2 Likes

Zavisi na koji vremenski period je ugovorna obaveza. Za 2 godine to zvuci previse dobro, za 3+ vec malo previse.

20*12 dosta je to para a ako je sve godine…

U US je 2 godine…

Ako je ovo istina… :smiley:

Preduhitrio si me, ali komentari su mi najjaci tipa nema sta da se igra na Xbox-u. Pa i na Mac-u ima sta da se igra kamoli na kutiji…

3 Likes

Pa u srbiji vecina misli da igre tipa pes i fifa mozes samo da igras na “soni 4” …

5 Likes

Naši ljudi su “legende” :joy: Na fb pišu komentare na stranici Playstation Srbija i smaraju ih kako i dalje nema Ps store u Srbiji i kako objavljuju gluposti za igre, a nikako da naprave ps store za našu zemlju. :joy::joy: A oni najobičnija fb strana :grinning_face_with_smiling_eyes: Još su na foru “Obećali ste i još niste napravili” :joy:

1 Like

Jel Series S digitalna verzija Series X ili će imati lošiji hardware od X?

Ako budu imali isti hardware a S bude 200 dolara, Sony može lagano da prekoči ovu generaciju konzola.