Xbox Series S ili Series X? šta da kupim

Jbg pesimista si postao veliki

Cipovan PS4 je bas outdated ne bih to preporucio danas nikome, sa sve onom bukom ventilatora, horor film covece.

S je ok izbor na mislim za nekoga ko ne planira skoro 4k displej. Portabilan, jeftin, mozes da se malo stisnes sa prostorom, igras online multiplejer za malo para.

X je vec masina. Za 400-500 eur dzabe maltene kakve su danas cene svuda.

1 Like

@bunnie Prodajem Xbox Series X + dve igre na disku

moj shit PC je dovoljan za druge stvari, 3D artist ili video montažer nisam. Za muziku i internet i neki chat PC koji imam u srb je dovoljan.

gamepass može da se nađe za 3-4$ na key sajtovima, a i da se podesi lažni region 6$ nije strašno. ono što može xbox za 300, nijedan PC iste vrednosti ne može. ako kupuješ novo, sama grafička košta više nego ceo xbox x lol

a što se polovnong tiče nikad više. polovna grafička mi je riknula za par dana. prodavac je bio fer i vratio novac but still razmislicu pre nego što ikada više kupim nešto polovno.

nije sve u grafici. i nisam zahtevna. bilo kakva grafika je bolja od igranja na “low” na mom kompu

i meni bi čudno kako niko nije bio u fazonu ali ps5… ps4 ni je nisam očekivala

@holocen što se tog oglasa tiče

1. nisam u srbiji
  2. pare ću imati tek sledeći mesec
  3. treba mi da imam i ovde da igram dok se ne vratim u Srbiju tako da ne mogu da čekam sa se vrarim pa da kupim
1 Like

Bunnie za mesec dana znaci kupujes S. Samo nema ti tu nekog hakeraja kao na PC-u, bice ti too simple samo ukljucis i sve nekako radi :thinking:

A za par meseci vec

3 Likes

Kupiš dva sx i ne boli glava

jedan dobro, ako se ispostavi da mi je ss preslab all sto dva XD

Jedan za monitor,drugi u dnevni boravak na tv

1 Like

Jedan za Kalofđuti, drugi za sve ostalo :joy:

3 Likes

This is the way

4 Likes

2 SX? Sloboooo milioneruuuu.

5 Likes

To download this dynamic background, all you need to do is navigate to Xbox’s digital storefront and claim the new custom theme for the princely sum of nothing at all.

U principu ne treba da se ništa traži, već samo primeni, tekst je zbunjući. Gomila backgrounda koje nisam tražio su dostupni.

necrujem ličnu temu sorry

novo pitanje da ne otvaram novu temu

da li je ovaj lik pouzdan, jer kupio neko xbox od njega?

ipak neću s nego x, i ipak ću pazariti u srbiji

1 Like

ipak neću s nego x, i ipak ću pazariti u srbiji

bravo za odluku da kupiš X, stalno čitam u komentarima igara kako za neke igre na series S je 30 fps umesto 60…I kukaju vlasnici S što zli developeri tako rade i daju igrama 1 zvezdicu.

da li je ovaj lik pouzdan, jer kupio neko xbox od njega?

Meni su njegove ocene sumnjive :grinning:, bolje kupi u Gigatronu za 73000

2 Likes

Za ovaj komentar od 73k trebas dobiti bananu mesec dana :slightly_smiling_face:

5 Likes

ja da hoću da mi deru kožu ne bih tražila na kp :slight_smile:

Naravno da su svi pouzdani sa par stotina ili hiljada ocena.

pa tako i razmišljam; njemu će jedna negativna da sjebe ceo biznis, ne bukvalno, ali razumeš me

ali uvek postoji neki rizik

Postoji, ne znam kako se ponasaju u slucaju kvarova. Ali neces dobiti ciglu umesto Xboxa.

1 Like