Ako si u Bratislavi pogledaj i Datart, ili Nay, imaju s vremena na vreme popuste solidne (vidim u datartu trenutno Series s 236 e a X 440 ) i ja sam imao isto dilemu izmedju Series S i x i ps5 digital, uzeo na kraju Series s i (nisam imao nikakve CD pre pa disk verizja mi nije bila prednost) kao neko ko jednom nedeljno igra uzeo i 50 e gamepass ultimate za godinu dana meni to radi posao e sad to sa prostorom je malo zeznuto ako igraš više igara u isto vreme što kod mene je retko ali pravi problem pogotovo ako imaš spor net + ako imaš npr 40 gb slobodng prostora a BG 3 traži 80 gb patch jbg mora neka igra da se izbriše ili igram offline
ako nadješ Series X na popustu uzmi to i mirna si, ali ni s nije loš radi poso ako nisi zahtevna
4.50 je cappuccino i cola u kafiću . inače imaju povremeno da se kupi non-stackable gamepass kodovi na enebi za nekih 3 evra. uvek ima načina!
na nekih sat, sat ipo od Bratislave, definitvno može da se ode za vikend i da se sa google translate fino kupi (ne znam slovački jbg)
Pazi sa ovim, ja sam tako uzeo i sad mi je nešto vezano da ne mogu da ugasim i imam free game pass već nekoliko meseci. I dalje ne kontam šta se tu dešava ali @djomla43 je haker za te stvari i on će to bolje da objasni.
Na’rani prasići i ne diraj dugmići
Dok ide ne čačkaj
možeš da ugasiš lako, bar je meni moglo . ali ne na konzoli nego odeš na Microsoft account na kompu ili telefonu ulogujes se i odes na ono my account tu negde treba da imaš da ga cancellujes
i nemas ga dzabe, mislim da Microsoft trpi do nekog minisa a onda će da ti traži da platis… tako da pazi
Ne, ne… Nije taj fazon, nego neke nove mutljavine koje rade likovi koji to prodaju i ne možeš da otkažeš kao običan subscription. Bukvalno odeš u purchase history i vidiš Game Pass Ultimate renewed 0.00$ i tako svakog meseca, a oni za to vreme skidaju tamo nekom drugom sa kartice ili kako već. Mutljavine teške, meni nemaju odakle da skinu jer nemam vezanu karticu više, ali neko kod njih plaća game pass i meni i ko zna kome sve. Neke prevare su u pitanju.
@djomla43 Objasni bre, misle ljudi da sam lud.
Nemoj on da objasnjava. Pasce kod lokalne policije koliko je smotan.
Pretplata je vezana za neki paket kod mobilnog operatera u UK, taj fazon neki.
mislim ja da ću ipak ja uzeti S kad bude para (uskoro). a vama svima hvala na odgovorima <3
Da, ja sam kukao na to pre par meseci, sad mi zao sto vise nemam haha
Imam Series X godinu dana, kupio sam je u inostranstvu, i store mi je preko Turske.
Sa sadašnjim iskustvom da sam na tvom mestu kupio bih polovan gaming PC/laptop ili čipovan PS4. PC možeš koristiti i za druge stvari osim gaminga, imaš Gamepass za PC takođe. Preneo sam novi Series X u koferu, bez kutije na aerodromu, pregledali su ga i objasnio sam im da je konzola za ličnu upotrebu.
Otprilike do prošle godine isplatilo se imati Series S/X ali to više nije slučaj. Gamepass preko Turske je jako blizu redovne cene, a cene igara su iste ili čak skuplje. Ko je napravio kolekciju igara za male pare taj je uradio posao.
Nađi na internetu gomilu review gde objašnjavaju da je grafika značajno lošija na Series S za neke igre. Series S ti se ne isplati zbog prostora, 500 GB je premalo.
51 post nam je trebao da neko na pitanje Series X ili S odgovori PS. Bas sam juce hteo pisati koliko sam ponosan na forum.
Mislio sam da ce se mnogo ranije desiti, ali „cipovan ps4“ mi nije bilo u kartama.
Sve sam očekivao ali čipovan ps4…
PS5 nema dovoljno podržanih igara, u poređenju sa Gamepass PS pretplata je preskupa, u poređenju sa Xbox cene igara su značajno skuplje. Računam čipovan je najisplativiji.
Siguran sam da je tvoj savet dobronameran. Samo je napisala da zeli game pass, fortnite, overwatch, pa mi se bas nije uklopilo u pricu.
Ne znam po kojoj računici je manje od pola redovne cijene “jako blizu”. Redovna je 15€, a turska 6€, što je i dalje velika ušteda.
Za Fortnite i Overwatch sam promašio…
Jel beše za Srbiju 1000 dinara mesečno?
Mislio sam da se to može koristiti samo na PC-u.
Tačno, samo za PC, 800 dinara mesečno: PC Game Pass | Xbox