sve je bolje nego ove derikože iz “pravih” radnji. i ako nije cigla onda je sve ok
Ironija, kolega
Oprosti se od bilo kakve garancije ako kupujes sa kp. Uopste ne treba razmisljati da l je moguca ili nemoguca u tom trenutku
Ostalo je stvar izbora i srece, ali meni je licno garancija dosta posluzila, jer pojedini prvi modeli SX konzola imaju fatalnu gresku/memory leak pokretanja x360 naslova gde samo zakoce i iskljuce neke igre. ComputerLand mi je za 7 dana zamenio kompletnu maticnu plocu Xbox-a.
Tako da mi je totalno vredelo (iako su cene legalne prodaje bile prilicno bolesne, ko se seca pocetka generacije). Nikad se ne zna kakav ces model dobiti
Mislim da je vise kriminalno imati pedo predatora na profilu
@ninja imaš li šta u ponudi?
model koji sam našla je Diablo bundle. jes da me ne zanima Diablo ali 420 jura mi deluje kao ok cena
Uzeo sam ja par stvari od njega. Uzeo sam telefon i airpods za devojku i sve je kako treba, nisam imao problema
Ja 95% stvari koje imam od tehnike su uzete na KP i ni jedan problem nisam imao. Kontaktiram prodavca porukama ili pozovem, ako ima na stanju dogovorimo se, ako može lično - lično sve rešimo i to je to. Svaka konzola koju imam, X360, xbox one, ps4, Series x, ps5, mobilni telefoni, ipad pro, džojstici, dodatne opreme, Pc itd, itd.
Samo obratiš pažnju na ocene, uostalom ako nešto nisi sigurna, uvek imaš opciju onog Ištvana koji isto ima profil na kp i što se konzola tiče mislim da je pola foruma kupilo od njega.
Jedini problem sada sa KP je što je sve postalo bezveze u smislu što svi nude nešto što nemaju na stanju niti znaju da li će imati uopšte, a bitno da obnavljaju oglas iako nemaju proizvod koji nude. Tako da prvo proveri da li imaju na stanju.
Sve sto kaze @NmY je tako
Danasnja tehnika se ne kvari mnogo, ja gledam TV da uzmem od 2500e preko KP, mislim sta ces, neces sigurno da placas 400.000 u prodavnici zbog garancije za koju ce te zavlaciti i ovako.
Ako je mala razlika uzimas u prodavnici i to je to.
Zivot je rizik…
Diablo bi mogao da te prozanima Ja ne mogu da prezalim sto nisam uspeo da ugrabim Collectors edition…
Ja zbog ovoga imam negativnu ocenu na kp. Trazio Xbox da kupim, 1000 oglasa, 1001 nema na stanju. Na kraju sam otisao u prodavnicu i kupio.
A svi uzimaju od istog dobavljaca, svima stize za koji dan, i tipa trojica se isti dan javila kako imaju na stanju sad.
I jedan od njih mi dao negativnu jer sam “porucio na vise mesta”
ali bukvalno imam neke PC delove sa believe it or not — aliexpress-a
baš ovaj Aleksandar?
Jel si mu uzvratio negativnu…? Vala ispisao bi mu tamo da nudi robu koju nema na stanju, šamar bre odma
Slepci
Ti kao potrošač možeš i moraš da gledaš na više mesta. Najjače da ću da kontaktiram jednog lika samo i da čekam dva dana njegov odgovor da mi kaže kako nema na stanju ali može da poruči pa za 10 dana da stigne.
Ja idem redom i gde god vidim da mi odgovara cena i da ima pozitivne ocene (ne nužno po hiljadu, nek ima i 40ak pozitivnih, nije problem) i svima šaljem copy paste prvu poruku. “Pozdrav, zanima me to i to, da li imate predmet iz oglasa na stanju, pozdrav.” bukvalno i šaljem. Ako više njih ima, gde mi najviše odgovaraju uslovi, tu kupim. Desi se da ima neki oglas koji mi baš odgovara, ali lik odgovori posle 3 radna dana.
Kupujem kontroler za Ps5, 15 oglasa niko živ nema na stanju. Za xbox isto kad sam kupovao, jedva našao ženu iz Smedereva i to sam uzeo onaj drečavo zeleni jer mi je bilo hitno. Zato su sad uveli opciju da moraš da staviš da li je predmet odmah dostupan, što opet mislim da će da lažu ali ajde.
Da da, bas od njega.
Nisam, imam pametnija posla od svadja na KP Ali da, smecari su svi redom prodavci. Nikad nista nema na stanju, sve se porucuje i ceka po nedelju dana. Pa za to vreme cu sam otici do Madjara i kupiti po istoj ceni, a taman imam i vikend getaway.
A ja sam po prirodi jako nestrpljiv, ne volim da cekam stvari Ja taj dan odlucio da cu kupiti xbox, i to se moralo desiti po svaku cenu
Na kraju sam otisao kod lika u NS od kog sam i prvi xbox kupio. Ima malu prodavnicu na stadionu, skuplji je 50ak eura, ali ima na stanju jer je jelte, prava prodavnica.
one more question jel’ ima stvari na stanju ili se čeka kao što su neki gore napisali da se čeka kod nekih prodavaca?
i oko garancije jel to rekla kazala ili stvarno uvažava
ajde, sledeći update kad/ako pazarim
Nisam dobio papir za garanciju, al znam gde zivi Ja sto sam kupio od njega, dogovorili smo u 2 min, i preuzeo sam u roku od 30 min, tako da je sve imao na stanju.
Kakva si legenda, nek si mi rekao
Uopste nisam ispratio o cemu se radilo, nadam se da mi oprastas
ne znam koliko je tačno ali evo, od prilike
ja ću pouzećem ne mogu do ns da idem. znam da u suštini garancije na kp nema i ako prodavci tvrde da ima. neću da grešim dušu tho možda ako se nešto desi on nosi u EU na garanciju
Provereno mogu da kazem da sa kp ima garancije vise nego u nasim prodavnicama.
Razlog?
Ako mesecno uzmem 50-70 konzola i od toga recimk jedna ode na reklamaciju, a oni ne uvaze logicno da u toj radnji vise nemam " dil " i gube stalnu musteriju.
Za domace radnje imas primer @MladenVR gde uvaze garanciju za ps5 dzojstik, da ce dobiti nov i stigne mu “nov” umotan u najlon i zalepljen trakom “games” bilo bi lepo te slike da postavis
lmfao tako je baš “nov”