XBOX One rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

evo ovakav
We’re having trouble processing your payment and we’d like to get it sorted out.

zD3sFbqxvfTElGN6.0.12

2016/12/26 - 18:29:44 UTC
koristio sam i VISA karticu I PayPal I opet isto
Prijavio sam se preko VPN programa da sam iz USA posto mi je nalog USA na XO

Paypal nikako ne prolazi, to nemoj ni da pokušavaš.
Idi u payment settings, obriši karticu i paypal pa dodaj samo karticu ponovo.

Prvo sam probao samo sa karticom I to nije htelo,onda sam pokusao sa PayPal-om I opet isto.

Evo opet sam probao samo sa karticom I izbaci mi ovo

Try a different way to pay

The region for your payment method and your Windows region don’t match. The simplest way to fix it is to use a payment method from your Windows region. Or, change your Windows region. Go to Settings > Time & language > Region & Language. Note: If you change your Windows region, your previous digital purchases may not work.

PUR-RiskRejected-CrossRegion

c00C7+oBLuOmv+yW.0.12

2016/12/26 - 19:17:36 UTC

Ček jel to kupuješ preko windows store-a na w10? Kupi direktno preko konzole ili na xbox.com

ista prica…I preko sajta I preko konzole sam probao…ovo je neko opasno ludilo…

Za karticu stavi US adresu, ne našu

stavljeno je to odmah,cak sam I njihov broj telefona stavio

Jedino onda da probaš sa njihovim supportom. Ili će da ti pomognu ili će da te otresu kad vide da si iz Srbije. Mada meni su često pomogli i kada napišem da sam iz Srbije, a imam US account.

da li ti je i ovde postavljena USA?

https://live.xbox.com/en-US/AccountMigration/Confirm

Upravo sam probao sa racunara,podesim kao sto si mi rekao i opet isto,nece pa nece.Ludilo neko, kazem ja.

a na xbox si isto stavio USA?

Moram da proverim to…a gde to da pogledam da ne lutam?

Settings>All settings>System>Language & location

Opet nece,bilo mi je podeseno na US I opet sam probao I nece!
Hvala na trudu u svakom slucaju!!!

jedino oti ostaje google. MS ce da te otkaci kada cuje da si iz nepodrzane zemlje

Jbg…zivot je bitch!!!

Moras uvek imati bar 2-3$ vise na kartici, zbog banke ali i.ms-a… moze da se desi da zbog toga ti odbijaju karticu…

Imam 15 I to sam proverio…

Ljudi jel imao neko problema sa EA acess-om u skorije vreme.Ja i kolega uzeli Live i EA koji smo vec koristili ranije zajedno.Uplatili smo opet ta dva paketa zajedno i Live sljaka kod obojice bez problema ali EA acess se vidi kod mene(ja uplatio preko mog naloga) a on nema pristupa tj igra koju smo instalirali ranije preko EA acess-a Plant v Zombie 2 mu radi a kada udje u EA acess trazi mu da plati???
Kako je to moguce?