XBOX One rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

Pikah malo NFL veceras i kakva blokada udarca!

1 Like

A post was merged into an existing topic: The Biggest Sale Ever For Xbox Store - od 22. decembra

Jel moguce da niko nije imao slicne probleme?

Da li je u EA Accessu ulogovan na svoj ili tvoj nalog? Potrebno je da njegov EA Access ulogovan sa tvojim detaljima.

Vec smo jednom koristili EA Access i nije bilo problema.Sada sam ja uplatio sa mojim nalogom i on kada uđe sa svojim nalogom trazi mu da kupi EA Access.Sta podrazumevas pod tim da bude ulogovan sa mojim detaljima?
Inace serujemo Live bez problema.

Username/password koji koristiš na svom EA Accessu mora i on uneti na svoj. Na taj način šerujete isti EA Access.

Mi smo vec serovani i delimo igre i Live bez problema, cak smo gEA Access jednom vec koristili bez problema.EA Access sam kupio na G2A i uneo Reedem cod na svoj nalog ako to nesto znaci?!

Da li je njegova konzola podešena da bude Home Console?

Njegova je Home Consola na mom nalogu i moja je Home na njegovom.

To je tako, rade mu sve igre samo mora da trazi u search a ne preko ea access app. To je bag otkad postoji ea access, bitno igre da rade.

Da ali ne moze ni jednu igru da instalira iz EA Access-a,to je problem.Trazi mu da ide na Sign in i onda na pretplatu?
I pitam se kako prilikom prvog zajednickog koriscenja EA Access-a nije bilo nikakvih problema ili bagova a sada ih ima?!

Isti problem imam i ja, za EA Access moram da idem na Dekijev nalog preko koga je uzet EA Access. Ali posle kada se skinu igre, pokrecu se naravno sa mog naloga. Ali probacu ovaj Robotnjikov savet

Pritom, nisam siguran da li te uopste pita za username i pass ili kupi sa sign-inovanog profila, kada te pita ko je od naloga na konzoli ulogovan?

Sta se pod ovim podrazumeva:
Username/password koji koristiš na svom EA Accessu mora i on uneti na svoj. Na taj način šerujete isti EA Access.
ne razumem kako i gde?

Pa izgleda da imas posebne opcije za username i password u okviru EA Access pretplate na konzoli nezavisno od toga ko je ulogovan. Potrazi malo u opcijama…

Provericemo popodne kuci ja i kolega pa javljam rezultate.Hvala svima na odgovorima, nadam se da cemo resiti problem.

Pozdrav,da ne bih otvarao novu temu za nekoliko noob pitanja resio sam da ih ovde postavim.Samo da kazem da sam totalni noob sto se tice xbox sveta zbog toga i postavljam pitanja,znam da mozda ima na njih odgovor ,ali mi nigdje nije toliko jasno.Pa da pocnemo.
Planiram da za nekoliko dana uzmem xbox one Slim ako Bog da.E sad ono sto me zanima jesu igre i njihova kupovina jer neznam kako to funkcionise.

1.Vidio sam na g2a i na cd keys Assassin’s creed unity za 2-3 dolara (presao sam igru na pc ali posto je jeftina htio bih da je predjem i na XOs) ono sto me zanima je kako to funkcionise,mislim znam da se dobije kod e sad sta sa njim, i koliko su sigurni ovi sajtovi za kupovinu istih jer za 3$ mi nije logicno da dobijem punu igru koja je nekada kostala 60.

2.Da li mogu da prodam tu istu igru nakon nekog vremena ,npr kada je predjem,znam za one fizicke kopije,ali za digitalne nisam upucen.

3.Da li moram da imam xbox gold live da bih mogao da kupim npr neke igre za xbox one sa njihovog stor-a i da li je moguca kupovina istih sa nasim karticama ili paypalom kako to vec funkcionise (naravno procitao sam da je najbolje us ili uk nalog)

4.Ovo pitanje je vise onako nagadjanje.Koja je sansa da dodje do cipovanja(ili kako god vec) xbox one konzola i uopste ove generacije

Hvala na odgovorima unapred i izvinjavam se na ovako glupim pitanjima,ali uspeo da nadjem adekvatne odg na Google jer verovatno su toliko noobasta da je to nemoguce :smiley:

1. To su kodovi koji su nabavljani na razne načine, pa se zato prodaju za male pare. Bili su bundle ovi, neke promocije i ko zna šta, pa, kao i za pc kad su u pitanju kodovi koji su se dobijali uz grafičke, prodaju za male pare.

2. Teoretski bi mogao, ali nema neko tržište za to.

3. Gold ti treba za: multiplayer, 4 igre koje se dobijaju svaki mesec, mislim i za Cloud storage. Takođe imaš akcije koje su samo za one koji imaju Gold.

Trebalo bi da možeš direktno preko kartice, PayPal ne radi iz nekog razloga.

1. Pre ili kasnije će biti nešto po tom pitanju, ali kad, ostaje da se vidi. Može da se desi da se pojavi sutra, a možda tek kad se završi ova generacija.
1 Like

Hvala na odgovoru bio sam bas skeptican.
1Znaci sto se Unity-a tice mogao bih da ga kupim bez brige da ce nesto da se desi,i full je igra.
2.Pa ne bih bas prodavao i to nego cisto kad je predjem da je zamenim za drugu ili prodam pa kupim drugu (da li bih morao da dam i svoj nalog sa igrom ili ne?)

3.Znaci gold je samo za multiplayer i games with gold

I jos jedno pitanje ,da li je bolji ovaj slim nov ili xbox one stari sa 1tb ili obicni ps4 sa 500gb?

EDIT:Naravno pricam o 1080p TV

1. Unity bi trebalo da je cela igra. Ne bi trebalo da imaš problema ako uzmeš od nekog sa dosta ocena, ali je uvek prisutna šansa da neko proba da te pređe, kao i u životu.

2. Svejedno, nema nekog prevelikog interesovanja, jer je xo ovde mnogo manje zastupljen no ps4. Nisam siguran, ali mislim da možeš da napraviš nov nalog, namenski za Unity, tamo uradiš Redeem koda, skineš igru, pređeš je na svom profilu, pa onda prodaš/zameniš taj profil, mada bi to morao neko drugi da potvrdi.

3. Mislim da ima još neke koristi od Golda, ali nisam baš u toku.

A za konzolu, to najviše zavisi od tebe i tvojih potreba. Generalno, što veći hard disk, to bolje, a xo vs ps4 zavisi od tvog ukusa kad su u pitanju igre, funkcije, itd.

1 Like

Samo jos 1 pitanje
Da li se xbox scorpio ocekuje kao posebna konzola ili u sklopu xbox one,kao sto su ps4 ,ps4 slim i ps4 pro,ili ce biti nova zasebna konzola,a xbox one last gen