Pozdrav svima. Novi sam vlasnik xbox one i zelio bih pitati, posto nigdje ne mogu naci konkretnu informacijuna internetu, da li ja na live gold mogu izabrati sve 4 besplatne igre (2 za one 2 za 360) ili moram izabrati određen broj, primjerice 2 pa uzmem recimo jednu za one jednu za 360 ili bilo kakvu kombinaciju…
Također imam problem sa uzimanjem igrica za 360 jer sam gold kod ukucao dok je brat bio logiran na svoj racun pa sada on glasi na njega, a on ima samo maestro kartice i jednu visu(deviznu) koju microsoft ne prihvaca. Pokusao sam dodati svoj paypal kojeg je primio ali opet javlja gresku prilikom uplate. Ocekivao sam to posto paypal glasi na mene a ne na njega. Hoce li se to riješiti ako otvorim paypal ma njegovo ime? Inace oba smo napravili fake UK account.
Imam i ja jedno pitanje
Drug i ja smo u share-u. On je uzeo Live za godinu dana, ja Fifu 17. Mp na svim igrama mi radi, ali kad hocu da preuzmem free games koje dolaze uz Live, ono mi trazi da ih kupim, a isto tako mi izbacuje i opciju da se prijavim na Xbox Live… kao da uopste nemam Live… Cudno mi je da mp radi, a da me free games ne izbacuje Valjda mozete ukapirati sta sam hteo reci
Hvala predator, probao sam sa vpn ali nije pomoglo. Mislim da nema druge nego da brat izvadi neku visa karticu.
Vukan…koliko sam ja skuzio samo onaj sa goldom moze “kupiti” besplatne igre koje se vezu na njegov racun, ali jednom kad ih uzme drugi profili na home konzoli ih mogu instalirati i igrati
Ja sam probao sve kartice koje imam,medjutim jedino sto je uspelo jeste pravljenje paypal naloga sa prepaid visa karticom i koristis vpn i onda mozes da preuzmes vecinu,naprimer ja sam mogao da uzmem Lost Odyssey ali Burnout Paradise nisam mogao zato sto stalno izbaciva neku gresku…ali opet sad pise free za razliku od pre.
Pozdrav raja.
Postao sam ponosni vlasnik xbox one ali ima toliko toga sto ne kontam i gdje se vrlo mucim . Zanima me posto sam primjetio na storu da ima mnogo igara koje su free ako se ima ea access. I recimo ako bih ja uzeo ovu ponudu na jedan mjesec i skinem nekoliko igara da li cu ja njih moci igrati i nakon isteka ea accessa , odnosno da li to postaju moje igre?
Hvala
Ja sam je igrao na PS4 i igra je imala ogromne frejm padove,bukvalno do ne igrivosti…Verovatno je isto ili gore i na XO ako nekim pecom nije popravljeno,mada sumnjam.
Zato sam i odustao. Htio sam odmah uzeti, ali me zezala kartica zbog promjene regiona. Kasnije odustao u potpunosti zbog poatova na gafu kako je igra neigriva.
Ljudi imam problem prilikom kupovine igre sa sajta xbox-a,uplatio sam sa kartice Live Gold 1 mesec bez problema ali kada sam hteo da kupim igricu ne dozvoljava mi kupovinu.Koristio sam i program Fly VPN ali i tamo ista prica-ne dozvoljava.U cemu moze da bude problem?
Odigrao sa sve DLC-ovima, igra je meh. Priča boza, loading ubija, ali napucavanje odlično. To me je i držalo u igri, sva moguća vozila, razlicita oruzija, dizanje u vazduh svega i svacega. Na kraju moj ti je savet pogledaj YouTube pa proceni jer nisam siguran dali bi ti je preporučio