pise da jeste, do 20tog januara
Uradi onda test xbox live connection.
uradio, sve ok
I da li ti sad radi gold?
ako mislis da li imam multiplayer na BF1, nemam. ali od starata mogu da downloadujem free igre. i dalje mi ne prolazi kod za 12 meseci golda
Da li si probao restart konzole? Nema logike da možeŔ i free igre da skidaŔ a da mp joŔ uvek ne radi 
naravno da sam probao. držao sam je Äak i neko vreme iskljuÄenu iz strujeā¦
Ne znam onda. Probaj nekako da kontaktiraÅ” support, ako ti ne uspe preko sajta možeÅ” da ih iscimaÅ” i na twitteru, Äesto i tamo odgovore.
Obrisi profil i skini ga ponovo⦠nemoj igre da obrises, samo profilā¦
kako mislis da ga skinem ponovo?
obrisao nalog, pa ga vratio i opet nista
u supportu na tviteru me oduvali kad su culi srbijaā¦
Ljudi, potreban mi je jedan vas savetā¦
Javio mi se momak i trazi zamenu⦠Da ja njemu dam XO sa pola godine EA accessa, jednim dzojstikom, pakovanjem i Battlefield 4 na cdu, a on meni za uzvrat daje dve konzole Xbox 360, crne, iz 2009. Godine, Jasper ploca. Jedna je cipovana, druga nije, dva hard diska od 20 i 120gb, 15 originala, 150 pirata, 4 dzojstika i kinekt⦠Sta mislite o tome?
Naravno, cilj mi je da preprodam te dve konzole i opet mozda uzmem XO
Ostaje mi moj akaunt sa nekim igrama, dzojstik i punjac 
Nemoj. X360 je tesko prodati. Pogotovo sto je u pitanju Phat konzola. Bez obzira sto je to Jasper ploca koja je veoma pouzdana (meni i dan danas radi kao da je nova), ljudi kupuju slimove (lepsi, vise memorije i pre svega novije proizvodnje). Moj savet ti je da igras XO 
Nemoj. Dosta cimanja za minimalan ili nikakav profit.
Sada mi nudi jos 30⬠doplate 
Uspeo konacno da mi registruje promenu lokacije na USA!
uplatio 12 meseci GOLDa!
jos samo da sredim nekako āmissing multiplater privilagesā na BF1 :S
pa sto niko n rece da treba da se ima i ea account 
fercera i bf1 mp
sada da napravm naloge za klince⦠
Prvi puta cujem ![]()
Ako hoces da prodajes i da cekas da, ovako igras xo i uzivas,. Neces zaraditi, vise ti vredi to sto imas.
Interesantna statistika:
Over 18,000,000+ friends have been created in 7 days on Xbox Live