XBOX One rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

pise da jeste, do 20tog januara

Uradi onda test xbox live connection.

1 Like

uradio, sve ok

I da li ti sad radi gold?

ako mislis da li imam multiplayer na BF1, nemam. ali od starata mogu da downloadujem free igre. i dalje mi ne prolazi kod za 12 meseci golda

Da li si probao restart konzole? Nema logike da možeŔ i free igre da skidaŔ a da mp joŔ uvek ne radi :smiley:

naravno da sam probao. držao sam je čak i neko vreme isključenu iz struje…

Ne znam onda. Probaj nekako da kontaktiraŔ support, ako ti ne uspe preko sajta možeŔ da ih iscimaŔ i na twitteru, često i tamo odgovore.

Obrisi profil i skini ga ponovo… nemoj igre da obrises, samo profil…

kako mislis da ga skinem ponovo?

obrisao nalog, pa ga vratio i opet nista

u supportu na tviteru me oduvali kad su culi srbija…

Ljudi, potreban mi je jedan vas savet…
Javio mi se momak i trazi zamenu… Da ja njemu dam XO sa pola godine EA accessa, jednim dzojstikom, pakovanjem i Battlefield 4 na cdu, a on meni za uzvrat daje dve konzole Xbox 360, crne, iz 2009. Godine, Jasper ploca. Jedna je cipovana, druga nije, dva hard diska od 20 i 120gb, 15 originala, 150 pirata, 4 dzojstika i kinekt… Sta mislite o tome?
Naravno, cilj mi je da preprodam te dve konzole i opet mozda uzmem XO :slight_smile: Ostaje mi moj akaunt sa nekim igrama, dzojstik i punjac :slight_smile:

Nemoj. X360 je tesko prodati. Pogotovo sto je u pitanju Phat konzola. Bez obzira sto je to Jasper ploca koja je veoma pouzdana (meni i dan danas radi kao da je nova), ljudi kupuju slimove (lepsi, vise memorije i pre svega novije proizvodnje). Moj savet ti je da igras XO :wink:

Nemoj. Dosta cimanja za minimalan ili nikakav profit.

Sada mi nudi jos 30€ doplate :joy:

Uspeo konacno da mi registruje promenu lokacije na USA!

uplatio 12 meseci GOLDa!
jos samo da sredim nekako ā€œmissing multiplater privilagesā€ na BF1 :S

pa sto niko n rece da treba da se ima i ea account :slight_smile:

fercera i bf1 mp

sada da napravm naloge za klince… :smiley:

Prvi puta cujem :slight_smile:

Ako hoces da prodajes i da cekas da, ovako igras xo i uzivas,. Neces zaraditi, vise ti vredi to sto imas.

Interesantna statistika:

Over 18,000,000+ friends have been created in 7 days on Xbox Live

https://twitter.com/XboxQwik/status/812550698877403136