XBOX One rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

Ne mogu da kupim xbox 360 games with gold ni preko xboxa a ni preko sajta, kao da mi ne prepoznaje gold. Dok sam recimo uspeo da kupim one igre sa goldom.

I ako uspe, moras da koristis vpn…
Sorry
Your purchase cannot be completed at this time. Please try again.

Free je, samo koristi vpn i kad kliknes pisace ti da je free.

Sta koristite za vpn? Ja sam apl. Okay freedom al nece trenutno da mi radi.

Chrome browser. Imaš ekstenziju Hola VPN, samo bubneš jedan klik da ti prebaci na US i to je to.

Ako ti ni tada ne može, moraš dodati opciju plaćanja, PayPal recimo i onda prolazi.

1 Like

https://m.youtube.com/watch?v=Iew6LFO9_FE

Ne znam da li je iko ovo objavio :slight_smile:

Za početak, nije loše :slight_smile:

World of Van Hellsing: Deathtrap (XB1)
Killer Instinct Season 2 Ultra Edition (XB1)

The Cave (360)
Rayman Origins (360)

Killer Instinct, The Cave i Rayman Origins… Not bad.

2 Likes

Odlicne igre… ko nije igrao cave, sada je prilika…

Stigao Xone!

Stavio nalog u UK. Izašla mi akcija 1 mesec golda za 1£. Ubacim svoj pay pal nalog, kad ono CVRC, Ne može. U čemu je kvaka?

uspeo sa, preko kartice da uplatim tu jednu funtu, ali onda tek pocinje…

…NOĆNA MORA!

ubacim preko koda koji sam dobio uz konzolu Batlefield 1, prelepo izgleda. Probam multiplayer, kad ono “missing multiplayer privilages…”
aaaaaa, kako bre missing. krene guglovanje, vidim, ne da nisam usamljen, nego bruka. probam kojekakve stvari, ali džaba, missing, pa missing.
krenem xbox support, kad tamo:

ne da mi da upišem ime i prezime, a sam ih ne izbacuje, bez obzira sto sam uredno logovan.
ok, imaju neke ambasadore, probacu sa njima. bingo, proćaskam sa čovekom, kaže, "brt, ne može multiplayer sa tim trailom. moraš da uplatiš gold.

ok, svejedno sam to bio i planirao, bez obzira što mi je malo neverovatno, al ae.
odem na cdkeys, kupim 12 mesec golda. ubacim kod, reedem, sve lepo ide, kad ono prc (dizvinete).
Something went wrong
Sorry about that. Give it a try in a while. Dole stoji i neki valjda kod XBOS1005
probam odmah još jednom, ništa. napravim pauzu od sat, dva…četiri - NIŠTA

Promenim lokaciju xbox naloga na Aljasku, restartujem konzolu i NIŠTA.
Opet probam da ćaskam sa gospodom iz supporta, i opet mi ne popuni ime i prezime, niti mi dozvoli da to sam uradim.
DAJTE NEKI SAVET, AKO BOGA ZNATE

Gde si uneo kod? Na konzoli ili na PC? Nekad hoće da zajebava, pogotovu u ovo doba godine, na Live i PSN, pa neće preko sajta da unese kod, ali hoće na konzoli ili obrnuto.

probao i na kozoli i na PC, sve isto

Sad sam malo bolje pogledao sliku, ti si išao na Request Call od supporta, a to radi do 21:00.

Probaj da odabereš Chat with support?

https://support.xbox.com/en-GB/contact-us#0:3:1

ma isto je druže i na chatu

Čudno, meni odmah popunjeno. Možda da pogledaš u Account delu profila da li si uneo ime i prezime?

ako je to ovo http://prntscr.com/dms3r4

Onda ne znam šta bi moglo biti, možda će neko drugi moći više da ti pomogne.

1 Like

commerce.microsoft.com, vidi tamo šta ti piše i da li ti je aktivan gold. Ako jeste, a još uvek ti ne registruje na konzoli, onda idi na test xbox live connection u settings->network. To često pomogne da pročita da account ima gold.