XBOX One rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

E pa jbg…te proklete pare!!!

1 Like

Lik mu ga daje uz njegovu 360 i doplatu, tako da ako nema para to mu je prilika.

Prodas 360, kao i vecina ljudi koja je prosla na one ili 4…

1 Like

Da to ti je jos i bolja varijanta, da ga prodas, mozda dobijes vise para za 360, od 125e, posto ti ga ovaj ceni 125e…

1 Like

Prodao bih ga, nemogucnost vremena zbog posla (a plus pitanje kad ce i da li ceneko da se javi da proba) :smiley:
Prosli put prodah 360, trebalo mi 2-3 nedelje. Imao pare, uzeo nov one. Smorio me one nisam ga palio pola godine, prodao ga, kasnije nabavio rgh 360 cepao opet do iznemoglosti, i opet planiram da se vratim na one i na MP :smiley:

Razumem, bas iz istog tog razloga ja jos svoj X360 niti PS3 nisam prodao, a niti ga necu, radje neka mi onda stoji u kolekciji jedan i drugi, igara imam brdo, i to sve originali(skoro sve exkluzive) za PS3, tako da… :smile:.

Ako imas para, daj svog, doplati i vojla - “level up gaming”.

Da li ima neka tema gde n00bovi mogu da postavljaju pitanja oko otvaranja live naloga, gde i koji gold kupiti i slicno, ili to da istresem ovde, pa sta bude :slight_smile:

Nema potrebe da se tako nazivas :slight_smile: Potrazi te teme na “search” ili ti ovu lupicu… Ako ne nadjes odgovor onda u tim temam i postavi sta te zanima 🙋

Najezda je XO slim 500Gb beli od black friday ima ih sada koliko hoces i sigurno moze da se nadje u trampi, bolje ide u prodaji x360 nego XO zbog originala tako da je verovatno zbog toga. Praznici nam stizu :slight_smile:

1 Like

Gledam da kupim 12 meseci Live Golda, pa naleteh na g2a ponudu od 40tak evra, ali u njegovom infu stoji:

“Note! This card will extend your Xbox Live Gold subscription for 12 months. You may not be able to use this code if your subscription has 30 or less days left. We advise to wait until your subscription expires and then use the code.”

Da li to znaci da nece raditi na konzoli na kojoj nije vec bilo minimum 31 dan Golda?

Ja koliko sam shvatio, nece ti raditi ako imas jos uvek vazecu pretolatu koja traje preko 30 dana… Na primer: U februaru ove godine si uplatio godinu dana Live-a, taj kod koji kupis, nece ti (mozda) raditi ako pokusas da produzis Live, jer ti do isteka Live-a ima preko 30 dana… Pa ti preporucuju da (ako imas uplacen vec Live koji nije istekao) sacekas da ti istekne pretplata pa tek onda iskoristis kod… Nista bitno u sustini, jer ko ce jos da produzi pretplatu koja mu traje bar jos mesec dana :slight_smile:

Ovo je sistem zaštite od neke vrste spam-ovanja Gold-a, jer često ljudi pokupuju na nekim popustima ili na raznoraznim sajtovima za jeftine pare kodove i sad, da je to moguće, ti bi mogao 10 godina da naslažeš za jeftine pare, ali MS-u to ne odgovara, pa je ograničio na 30 dana. Sve preko toga, kod ne radi. Najbolje sačekaj do nekih 10 dana pred istek, ili 5 i udri bez brige :slight_smile:

1 Like

Samo da javim da sam uzeo Xbox ONE s kao sto mi je i bilo nudjeno. Probao, radi bez problema :slight_smile:

4 Likes

Cestitam :smiley:

Ne znam koliko vas interesuje, ali, Lost Odyssey je besplatan do 31.12. i može se igrati na 360 ili XO preko BC.

1 Like

Taman pošao napisat. 23GB :neutral_face:

Gledam ove bundleove, Xbox one 500GB, sa BF1 i dva kontrolera su sada kod severnih suseda 100k njihove valute. Strasno mi se svidja ponuda i vrv za koji dan cu da skoknem po istu. Pitanje je, kako da po kutiji znam da se radi o “S” konzoli, a ne o debeljku, na slikama kutija koje se nalaze po sajtovima radnji, nigde ne vidim da pise “Xbox one S”.

Najlakše ti je da pogledaš da li ima rupe na vrhu i sa strane :smiley:

Takođe, mislim da je S dostupan samo u beloj boji za sad. Takođe, veličina i dizajn kutije je valjda drugačiji.

aaaa, znaci u rupama je fora :smiley:
hvala, ocito su im na slikama stari modeli, beli doduse :slight_smile: