Ponuda broj 2, definitivno!
Hm npr ponuda 2. Vredi samo zbog GTA a trebace ti i punjac. Ali dobra je i 1 ako ne volis GTA i imas vec punjac. BF4 ces ionako dobiti u okviru EA Accessa. Live ti treba za multiplejer a ni besplatne igre svakog meseca nisu lose. Access mozes da uplatis zbog Fife i jos par igara (Dragon Age npr).Ali kada izadje nova Fifa u septembru nece je biti u okviru EA pretplate, treba dosta vremena da se aktuelna igra pojavi. Za buduce kupovine najbolje ti je da nadjes nekoga sa kime ces deliti trosak kupovine igara pola-pola. Pretplate ce ti (vam) biti malo vecibizdatak u startu ali si posle miran godinu dana.
Znam da ti se zuri ali mozda ipak da sacekas jos danas… Microsoft ce svasta nesro najaviti na E3 konferenciji. Izmedju ostalog nije lose razmotriti ni ovaj Xbox S sa vecim hard diskom i manjoh gabarita.
Inace ne znam kako se krecu PS4 tu gde kupujete ali ipak i dalje savetujem Sony koji je mnogo jeftiniji za igre, zbog mogucnosti da menjas igre sa bilo kim preko razmene.
Limbo je free, pa navalite
https://store.xbox.com/en-US/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a
Valjda ce nam dati 10$
Ma problem je sto mi drug dolazi iz Beca u cetvrtak, pa se moram odluciti za to… Nemam previse para, pa mi te nove konzole bar godinu dana od kad izadju, nisu opcija…
Zanima me, ako se pretplatim na EA access, da li ima potrebe da kupujem Fifu 16 kao cd za 30€?
[quote=“von_Brcoos, post:1277, topic:9275, full:true”]
Zanima me, ako se pretplatim na EA access, da li ima potrebe da kupujem Fifu 16 kao cd za 30€?
[/quote]Nema potrebe, ne isplati ti se, posto imas Fifa-u 16 za djabe kad se pretplatis na EA Access.
Da li je obavezan xbox live da bi ea access funkcionisao? I ps4 je skuplji za nekih 50ak eura, mininalno
Live je ali ako mislis na Gold pretplatu nije obvezna za EA access, a ako mislis igrati Fifa-u MP ili bilo koju drugu igru u MP-u Gold ti je potreban.
Kolika je pretplata za godinu dana? I je li komplikovano to?
30$ ti je EA Access. Jednostavno ko pasulj.
Hvala vam ljudi
U cetrvtak stize onda konzola pa cu odmah uzeti i taj EA access, ako bude nekih problema, tu ste mi vi
I jos jedno pitanje… Live je samo kad se prikljucim na net, a Gold je kad ukucam i onaj kod sto kupim preko ebaya?
Znam to… hvala
S obzirom da mi se momak sa konzolom pod 2 ne javlja citav dan, mislim da me ispalio
Krenuo sam u potragu za nekim drugim XO i ovo su dve nove ponude, pa vas molim za misljenje
- 2 kontrolera, 3 digitalne igre (Halo 5, Dark Souls 3 i Forza 5), 1tb - 250€
- 2 kontrolera, 2 igre (Mincraft i Garden vs Zombie, nesto tako) i 2 digitalne igre (the witcher wild hunt i max brotherhood), 500 gb - 240€
Evo i slikeHvala
1.
2.
Cudne su mi ove dve crvene tacke na dzojstiku, znate li mozda sta je to?
Edit: na prvoj slici nema 2. Kontrolera, ali dobiju se 2
Broj jedan, tri odlične igre i 1TB hdd, nema tu šta da se bira po meni…
Gde si nasao te ponude…? Kupujem, prodajem…?
Vojna tajna
U Austriji, ali mi drug dolazi u cetvrtak ovamo pa mi moze kupiti i na ga iskesiram Dobre ponude?
Super su ponude, toga nema kod nas.
Ljudi, znam da sam dosadan i obecavam da necu vise pisati ove ponude i spamovati teme Unapred se izvinjavam na smaranju… ali moram vam postaviti samo jos 1 pitanje…
Javio mi se momak koji mi je nudio xbox sa gta 5, pa mi recite koja mi je bolja opcija od ove dve… vise necu smarati i hvala vam do neba
- 2 kontolera, punjac za njih, gta 5, battlefield 4, 500 gb - 225€
- 2 kontrolera, 3 digitalne igre (halo 5, forza 6, dark souls 3), 1tb - 250€
Hvala jos jednom i izvinjavam se Akirisu
Ova druga opcija ti je bolja, i to zbog veceg HD, a i igre su bolje. EA access uplatis i ne treba ti vise nista, imaces igra za godinu dana, ako ne i jace.