XBOX One rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

Druga ponuda je fantasticna, uzimaj bez razmisljanja.

1 Like

Lista igara Xbox Play Anywhere (Xbox One + Win 10)

• Gears of War 4
  • Phantom Dust
  • Killer Instinct: Seasons 1, 2, and 3
  • Forza Horizon 3
  • ReCore
  • Cuphead
  • Slime Rancher
  • The Culling
  • Everspace
  • ARK: Survival Evolved
  • Sea of Thieves
  • Scalebound
  • State of Decay 2
  • Halo Wars 2
  • We Happy Few
  • Crackdown 3
2 Likes

To crveno ti je od blica na svim kontrolerima se vidi, pod normalnim svetlom ne vidi se to mesto tj rupa u kucistu…

1 Like

Gears of War 4 i Forza Horizon 3 se kupuju bez razmišljanja, pored toga možda padne Scalebound i Crackdown 3, ali otom potom. Bilo bi lepo da izbace Gears 2, 3 i Judgment i za PC u vidu nekog Remastera. :slight_smile:

Anywhere zvuci kao da MS ima 10 uredjaja na kojima se moze igrati, u stvari je obican PC/XO crossbuy. VITA/PS4 crossbuy ima smisla jer je jedno portabilna konzola i sustinski pruza dosta drugacije iskustvo. Ovako je crossbuy medjusobno iskljuciv, jer ako kupim za XO, to radim zato sto necu da igram na PC-ju, ako kupim za PC, to verovatno znaci da mi vise ne treba XO. Vrlo je diskutabilna dodatna vrednost “Anywhere” modela, a koliko vidim, ogroman broj XO korisnika sa jakim PC masinama a koji bi jedini mogli da osete benefite ovog modela ne vidi nikakvog smisla vise u posedovanju XO konzole.

“Shortly after the announcement, Shannon Loftis, a senior Xbox figure, appeared to confirm that developers can develop Scorpio-only titles if they choose.” Toliko i o tome kako: “all your games will work, no Scorpio exclusives, so no one gets left behind”.

1 Like

Pa no Scorpio Exclusives od Microsofta. A to sto ce izaci Call Of Duty Scorpio nidje brige :smiley:

1 Like

Da li je bilo sumnje? :smiley:

Da ne otvaram novu temu…

Poklanjam Quantum Break kod za PC. Potreban je Win10 za instalaciju.

U pitanju je full igra koju sam dobio kao pre-order bonus za kupovinu XO verzije. Sedi mi kod na KP vec nekoliko mesecu za prodaju i niko da se javi, a totalno sam zaboravio na njega.

Nek se javi kome treba, ali bih voleo da uzme neko ko planira da igra, a ne da preprodaje ili slicno…

Pravilo ko prvi devojci naravno…

5 Likes

@prekanator Ne javljam se, ali svaka ti cast na poklanjanju!!! :beer:

@prekanator

sacekao sam da bude za DZ

salji :smiley:

Hahaha, strpljen…spasen.

Evo saljem…

1 Like

Nisam iz Lanister kuce ali nikome ne ostajem duzan. :smiley:
Hvala

3 Likes

Malo nategnuto, mada je više puta potvrđeno da to neće biti slučaj. Zvuči sumanuto da praviš igre za uređaj koji će u početku imati mali install base a ignorisati 20+ miliona konzola. Pri tome Scorpio only igra će biti papreno skupa da bi se napravila a treba da je prodaš relativno malom broju korisnika. Možda 2020 se bude isplatilo, ali sada, to bi bilo samoubistvo developera.

1 Like

Ne znam sto dalje citam to vise kontam da ce Scorpio u stvari biti Next Gen. Jer ako pogledate isti djavo je odnos Xbox 360/X1 u pocetku. Sve izlazi za obe konzole. I onda odjednom “nazalost najnoviji Asssassins Creed izlazi samo za Scorpio/Neo.” i tako dve godine i onda ce izaci Scorpio 2 i opet ista prica i umuvali nam next gen update skoro kao Iphone/Galaxy. Novo je, bolje je, ne preterano puno ali (ne)dovoljno da opravda kupovinu.

1 Like

Pa molim vas, koji govorite da “nije next-gen”, kad je to uopste bilo upitno? :grinning: Novi hardware, revizija sadasnjeg, vristi next-gen. Ljudi se tjese, jbga…

Et Tu Akiris ?!

“Jadna nam majka” ako i u buducnosti budu takve nove generacije, ma da kako je krenulo nista cudno. Ajde za Scorpio-na stvarno skidam kapu, vidi se itekako pomak, ali Neo ono je smesno…ono se skoro niti ne moze nazvati upgrade-om.

Sto se tice Xbox-a definitivno novi gen. mislim nemam pojma sta je njima u glavi i zbog cega zbunjujuce poruke ,ali ako gledamo brojeve i njihove je#bene Teraflopse

Xbox Scorpio 6 vs Xbox One 1.32 ( da li je realno reci sve je to isto stay cool? )
Ps4 NEO 4.14 vs Ps4 1.84

Prica sa mid gen upgradom moze da prodje kod Playstationa ima razlike da , ali zato razlika kod xbox-a je nebo i zemlja :slight_smile:
Pa Scorpio ostavlja u prasini Ps4 NEO , a o mucnom Xbox One-u da ne govorimo :smiley:

Kacena je ova slika vec al vredi se podsetiti :slight_smile:

1 Like

Scorpio je jaci od XO za cetiri i pol puta, to se zove upgrade, a PS4 od Neo-a za malo vise od duplo, cetiri i pol puta je ogromna razlika