Druga ponuda je fantasticna, uzimaj bez razmisljanja.
Lista igara Xbox Play Anywhere (Xbox One + Win 10)
- Gears of War 4
- Phantom Dust
- Killer Instinct: Seasons 1, 2, and 3
- Forza Horizon 3
- ReCore
- Cuphead
- Slime Rancher
- The Culling
- Everspace
- ARK: Survival Evolved
- Sea of Thieves
- Scalebound
- State of Decay 2
- Halo Wars 2
- We Happy Few
- Crackdown 3
To crveno ti je od blica na svim kontrolerima se vidi, pod normalnim svetlom ne vidi se to mesto tj rupa u kucistu…
Gears of War 4 i Forza Horizon 3 se kupuju bez razmišljanja, pored toga možda padne Scalebound i Crackdown 3, ali otom potom. Bilo bi lepo da izbace Gears 2, 3 i Judgment i za PC u vidu nekog Remastera.
Anywhere zvuci kao da MS ima 10 uredjaja na kojima se moze igrati, u stvari je obican PC/XO crossbuy. VITA/PS4 crossbuy ima smisla jer je jedno portabilna konzola i sustinski pruza dosta drugacije iskustvo. Ovako je crossbuy medjusobno iskljuciv, jer ako kupim za XO, to radim zato sto necu da igram na PC-ju, ako kupim za PC, to verovatno znaci da mi vise ne treba XO. Vrlo je diskutabilna dodatna vrednost “Anywhere” modela, a koliko vidim, ogroman broj XO korisnika sa jakim PC masinama a koji bi jedini mogli da osete benefite ovog modela ne vidi nikakvog smisla vise u posedovanju XO konzole.
“Shortly after the announcement, Shannon Loftis, a senior Xbox figure, appeared to confirm that developers can develop Scorpio-only titles if they choose.” Toliko i o tome kako: “all your games will work, no Scorpio exclusives, so no one gets left behind”.
Pa no Scorpio Exclusives od Microsofta. A to sto ce izaci Call Of Duty Scorpio nidje brige
Da li je bilo sumnje?
Da ne otvaram novu temu…
Poklanjam Quantum Break kod za PC. Potreban je Win10 za instalaciju.
U pitanju je full igra koju sam dobio kao pre-order bonus za kupovinu XO verzije. Sedi mi kod na KP vec nekoliko mesecu za prodaju i niko da se javi, a totalno sam zaboravio na njega.
Nek se javi kome treba, ali bih voleo da uzme neko ko planira da igra, a ne da preprodaje ili slicno…
Pravilo ko prvi devojci naravno…
@prekanator Ne javljam se, ali svaka ti cast na poklanjanju!!!
Hahaha, strpljen…spasen.
Evo saljem…
Nisam iz Lanister kuce ali nikome ne ostajem duzan.
Hvala
Malo nategnuto, mada je više puta potvrđeno da to neće biti slučaj. Zvuči sumanuto da praviš igre za uređaj koji će u početku imati mali install base a ignorisati 20+ miliona konzola. Pri tome Scorpio only igra će biti papreno skupa da bi se napravila a treba da je prodaš relativno malom broju korisnika. Možda 2020 se bude isplatilo, ali sada, to bi bilo samoubistvo developera.
Ne znam sto dalje citam to vise kontam da ce Scorpio u stvari biti Next Gen. Jer ako pogledate isti djavo je odnos Xbox 360/X1 u pocetku. Sve izlazi za obe konzole. I onda odjednom “nazalost najnoviji Asssassins Creed izlazi samo za Scorpio/Neo.” i tako dve godine i onda ce izaci Scorpio 2 i opet ista prica i umuvali nam next gen update skoro kao Iphone/Galaxy. Novo je, bolje je, ne preterano puno ali (ne)dovoljno da opravda kupovinu.
Pa molim vas, koji govorite da “nije next-gen”, kad je to uopste bilo upitno? Novi hardware, revizija sadasnjeg, vristi next-gen. Ljudi se tjese, jbga…
Et Tu Akiris ?!
“Jadna nam majka” ako i u buducnosti budu takve nove generacije, ma da kako je krenulo nista cudno. Ajde za Scorpio-na stvarno skidam kapu, vidi se itekako pomak, ali Neo ono je smesno…ono se skoro niti ne moze nazvati upgrade-om.
Sto se tice Xbox-a definitivno novi gen. mislim nemam pojma sta je njima u glavi i zbog cega zbunjujuce poruke ,ali ako gledamo brojeve i njihove je#bene Teraflopse
Xbox Scorpio 6 vs Xbox One 1.32 ( da li je realno reci sve je to isto stay cool? )
Ps4 NEO 4.14 vs Ps4 1.84
Prica sa mid gen upgradom moze da prodje kod Playstationa ima razlike da , ali zato razlika kod xbox-a je nebo i zemlja
Pa Scorpio ostavlja u prasini Ps4 NEO , a o mucnom Xbox One-u da ne govorimo
Kacena je ova slika vec al vredi se podsetiti
Scorpio je jaci od XO za cetiri i pol puta, to se zove upgrade, a PS4 od Neo-a za malo vise od duplo, cetiri i pol puta je ogromna razlika…