XBOX One rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

U poslednje vreme je baš dosta igara dobilo PC port, što nekih JRPG-a što i drugih žanrova. Inače MS-u je u interesu da što bolje ide prodaja Windows 10-tke i zato će izbacivati igre za W10, jer će onda PS4 vlasnici moći da ako imaju jak komp kupe W10+igru i uživaju u sadržaju bez da kupuju i Xbox One, u svakom slučaju je to za njih win-win.

Nisam znao da nešto fali PC? Osim podrške japanaca, što se već poprilično popravilo, i ekskluziva sa konzola, što izgleda sad dobija? Da vidimo da li će PCMR ekipa zaista podržati one njihove tvrdnje da bi kupovali igre ako bi se pojavile na PC, jer im se ne kupuju konzole. Mada sumnjam.

Biće interesantno videti gde će se igre bolje prodavati i da li će PC kao tržište zaista podržati te igre ili ne. PCMR, your move :smiley:

Koliko sam ja uspeo da shvatim nemoguće je piratizovati igre sa Windows Store-a ili sam ja nešto pogrešno protumačio?

E dabogda ne mogli pirati.

Svi pricaju “PCMR” kao da imaju sli Titan kartice, skoro niko ne kupuje igre, a konfiguracija vecine kao PC-a u prosto-prosirenoj pekari…

Dabogda se sve naplacivalo :smiley:

Koliko uopšte ima igara na Windows Store trenutno? Svi spominju Steam, Origin, Uplay, Battle.net, ali niko Windows Store?

Nemam pojma znam da je ROTTR i na Steamu i na Windows Store, ali mislim da tek sad kreću polako da izbacuju exkluzive za WS.

Pa to, mislim da nije ni bilo nekog razloga da se razmišlja o pirateriji kad je Windows Store u pitanju, but now…

Updates Rolling Out This Month: See Who’s In A Party, Gamerscore Leaderboard, And More

Izasao je update nema pola sata…

Gamescore tabela koju smo do pre par meseci imali i obozavali, a sad je vracaju…

Podrška za tastaturu i miša za xbox one je još uvek u planu:

Skroz nepotrebno i debilno po meni

Verovatno neće biti za igre, nego za web browser i za korišćenje na dashboardu/store-u. Mada moguće da će neke igre i imati podršku.

Kontam da nema logike da bude za igre al ajde da vidimo sta ce se desiti.Zamisli neki mp shooter svi igraju sa dzojom a jedan pametan udje s misom i tastaturom i krene da dominira.Nadam se da nece dozvoliti to

Ne verujem da će to. Mislim da će jedino biti podrška za halo wars, što i ne bi bilo loše.

Cudi me da XO nema jos podrsku, PS ima podrsku za mis i tastaturu jos od PS3 na PS3 i PS4, naravno koristi za sve osim igranja…

Ja sam povezao PS4 sa svojim TV-om(odlicna stvar) tako da mogu i preko svog daljinskog od TV-a ici u dashboard od PS4 i pokretati sve aplikacije, lutati po storeu, skidati, kupovati igre, takodjer mogu ici na browser i surfati internetom**, **uglavnom sve mogu raditi i pokretati na PS4 bez kontrolera sve radim sa daljinskim od TV-a, jedino sto se sporazumeva cim pokrenem igru(sa daljinskim) mi trazi da prikopcam kontroler da bi je mogao igrati.

EDIT:
Takodjer i ako mi je TV ugasen i igra mi se PS4 ne moram uzimati daljinski da bi upalio TV, upalim TV preko PS4 kontrolera, i naravno prebacuje ga na PS4.

Verovatno ce biti za Halo Wars,jer je potpunu debilno igrati RTS sa controllerom…

Jel neko ima info o Quantum Break LIVE zahtevima. Ja nisam obnavljao pretplatu, a igrao bih QB. Da li zahteva LIVE?

Zasto bi zahtijevao?

Jel mislis na Live ili na premium Live gold? Pretpostavljam da mislis na gold cim spominjes pretplatu.

Live Gold je potreban samo za multiplejer igre, kao single player igra, naravno da ne trazi Gold.

Za sam Live tj pristup internetu nisam 100% siguran, ali ne bi trebalo, osim sto ce ti biti onemoguceni apdejti i sto ti naravno treba ako ces da skidas preko Store-a, i neces da igras fizicku kopiju.